Νοέμβριος με Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο Λεωνίδιο

Το Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου 2024 θα διεξαχθεί από 1-3 Νοεμβρίου στην εκπληκτική και γραφική πόλη του Λεωνιδίου, Ελλάδα!
Αυτή η ετήσια εκδήλωση γιορτάζει τη ζωντανή αναρριχητική κοινότητα και παρουσιάζει τις εκπληκτικές ορειβατικές διαδρομές που έχει να προσφέρει η περιοχή μας.
Σχετικά Άρθρα
- Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται για συναυλία στο Άστρος!
- Τρίπολη | Τέσσερα κτίρια του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου θα μετατραπούν σε πρότυπο πάρκο καινοτομίας και εφαρμοσμένης έρευνας!
- Ολοκληρώθηκε η συντήρηση – ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου από την Περιφέρεια
- Fire Summer Camp - Άστρος | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις για την ευαισθητοποίηση στην Πυροσβεστική Παιδεία (εικόνες)
- Τρίπολη - Ενημερωτική Εκδήλωση για την Λειτουργία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρήσεων της Δομής Μεγαλόπολης