Αναπτυξιακή Αρκαδία Α.Ε. | Live η σημερινή διαβούλευση για το ΕΑΠ (Λιγνιτόσημο) στην Μεγαλόπολη
Σε διαβούλευση, με θέμα «Διαμορφώνουμε το μέλλον μας, συντάσσουμε το νέο ΕΑΠ του Δήμου Μεγαλόπολης», με πρόσκληση των φορέων και κατάθεση προτάσεων, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024, στις 5.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης «Αθανάσιου κ Μαρίνας Μαρτίνου», διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πρόκειται για διαβούλευση η οποία αφορά την συγκρότηση του 6ου κύκλου του Ειδικού Ανταποδοτικού Πόρου Μεγαλόπολης, για την περίοδο 2024-2029.
Η διαβούλευση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ο.Τ.Α. Α.Ε. https://arkadia-aota.gr
Σχετικά Άρθρα
- “Μάγεψε” το κοινό στην Τεγέα ο Βαγγέλης Κορακάκης (εικόνες)
- Το Μοναστηράκι ο μεγάλος νικητής στο 21ο Τουρνουά Μπάσκετ Κοντοβάζαινας (vd)
- "Λουκέτο" σε έξι σχολεία στην Αρκαδία - Το ΦΕΚ για τρία νηπιαγωγεία και τρία δημοτικά!
- Ο Τζιούμης για τον Δεκαπενταύγουστο στην Τρίπολη: "Εορταστική, καλοκαιρινή, γεμάτη κόσμο η πόλη"! (εικόνες)
- Το τραγούδι του π. Χρίστου Κυριακόπουλου στο πανηγύρι της Ζάτουνας (vd)
1 σχόλιο
-
Τελικά δεν μας είπε ο δήμαρχος γιατί ήθελε να έρθει με τα πόδια στην Τρίπολη να δει τον περιφερειάρχη και να κλείσει τον δρόμο μαζί με τον Βαγγέλη που τα σόου είναι η ζωή του, αφού μπορεί και βλέπει τον περιφερειάρχη όποτε θέλει καθημερινά.. το κορυφαίο ήταν ότι όταν του είπε η αστυνομία ότι εφόσον θέλουν να πάνε με τα πόδια, να πάνε από τον παλιό για να μην κλείσει η εθνική, απάντησε ότι θέλει να έρθει από την εθνική, γιατί είπε είναι πιο κοντά… 100 χρόνια πίσω. Μάλλον δεν έχουν μάθει να κάθονται σε τραπέζι να συζητούν.






