Τρίπολη | Γιορτάζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ)
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
- ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΩΡΑ 6:ΟΟ μ.μ : ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΑΠΟ ΩΡΑΣ 7:00 π.μ.: ΘΑ ΨΑΛΗ Ο ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΗ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
Σχετικά Άρθρα
- Εκρηκτικοί διάλογοι στη Βουλή | Κωνσταντοπούλου: "Τρώτε με χρυσά κουτάλια" - "Θα έπρεπε να λέγεστε Πλεύση Λασπολογίας", απάντησε ο Μαγειρίας (vd)
- Η απάντηση Ανδρουλάκη στον Κωνσταντινόπουλο: "Κάθε στέλεχος θα κριθεί για τον τρόπο που αγωνίζεται και προσφέρει στη μάχη να κερδίσουμε τη ΝΔ" (vd)
- Χασάπης: "Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να αντιπολιτεύεται ο κ. Αγγελάκος δεν υπηρετεί τη σοβαρότητα που απαιτούν οι δύσκολες συγκυρίες της εποχής"
- Πυκνή χιονόπτωση στο Μαίναλο | Ο Χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα "δόντια" του! (vd)
- Τατούλης: "Αυτοί που κατέστρεψαν την Μεγαλόπολη…ήρθαν τώρα για να την σώσουν!"






