Κορακοβούνι | Ομιλία με θέμα "Άνοια και Αλτσχάιμερ"
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος (ΑΕΕΣ) Κορακοβουνιου σας προσκαλούν την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνιου, όπου ο παθολόγος-γηριατρος, Γεώργιος Καραμανωφ, θα δώσει ομιλία με θέμα "Άνοια και Αλτσχάιμερ".
Πρόκειται για ένα θέμα που παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, λαμβανομένων ιδίως υπόψη ότι ο πληθυσμός της επαρχίας έχει υψηλό μέσο όρο ηλικίας, ότι το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται, αλλά και ότι το Αλτσχάιμερ δεν αφορά αποκλειστικά τις μεγάλες ηλικίες.
Ο γιατρός θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου από τις 15:00 για έλεγχο όσων επιθυμούν να εξεταστούν.
Η εξέταση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος στα τηλ. 6973036375 και 6973051745.
Σύντομο βιογραφικό του ιατρού:
Παθολόγος (εκπαίδευση στο νοσοκομείο Σωτηρία 2008-2013) και γηρίατρος (εκπαίδευση και εργασία στη Σουηδία, στην πόλη Norrköping 2013-2021).
Από το 2022 εργασία στο Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας ως παθολόγος - γηρίατρος Επιμελητής Α' Ε.Σ.Υ. στην κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας.
Από το 2023 επιστημονικά υπεύθυνος του εξωτερικού πρωινού γηριατρικού ιατρείου της κλινικής.
Παντρεμένος με την Ασπασία Βουζούκου, το γένος Κοντοδήμου με καταγωγή από το Κορακοβούνι και τον Άγιο Πέτρο. Πατέρας 2 παιδιών.
Σχετικά Άρθρα
- Ιστορικό βίντεο – Ντοκουμέντο για τους κρεμασμένους αγωνιστές της οδού Ταξιαρχών στην Τρίπολη (vd)
- Με κατάνυξη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου στο Κακούρι (vd)
- Τρόπαια Γορτυνίας | Η Πρώτη Θεία Λειτουργία στο Εκκλησάκι της Κουκούλας (εικόνες)
- Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή πιστών ο Εσπερινός και η αρτοκλασία στον Άγιο Νεκτάριο στην Κερασέα Αρκαδίας (εικόνες)
- Ισοπαλία για Αστέρα και Καλαμάτα στην Τρίπολη






