Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στο Άστρος Κυνουρίας!
Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άστρος Κυνουρίας στις 12 Απριλίου.
Η Ομοσπονδία, ύστερα από αίτημα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, διεκδίκησε και ανέλαβε τη διοργάνωση, σε μια χρονιά όπου θα γίνουν συνολικά τρία Βαλκανικά Πρωταθλήματα στη χώρα μας. Όπως είναι ήδη γνωστό η Ελλάδα έχει αναλάβει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανοιχτού Α/Γ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ στην Αθήνα, θα διεξαχθεί το 2025 και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου.
Η τελευταία φορά, που η χώρα μας διοργάνωσε Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην ήταν το 2022 στο παραλιακό κομμάτι της Γλυφάδας.
Ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, προσδοκά στη διοργάνωση ενός αγώνα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει ένα γεγονός αυτής της εμβέλειας.
Σχετικά Άρθρα
- Η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" οργανώνει μονοήμερη πνευματική εξόρμηση σε ιερά προσκυνήματα της Αττικής
- Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών για το βανδαλισμό της προτομής Πλουμπίδη: "Πρωτοφανές περιστατικό για το χωριό μας, έχει την καταδίκη όλων μας"
- Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"
- Μαθητές από τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος | "SOS για τα Λαγκάδια: Η Αρκαδία δεν μπορεί να περιμένει άλλο!"






