Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ | Κάλεσμα για τις συγκεντρώσεις σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
Στις 28 Φεβρουαρίου 2025, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την αδιανόητη τραγωδία που σημάδεψε τις ζωές μας. Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τις 57 αδικοχαμένες ψυχές.
Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι έχουν χρέος να συνεχίσουν τον αγώνα για να αποδοθούν όλες οι ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι.
Δεν ξεχνάμε. Δε σιωπούμε.
Να ενώσουμε τις φωνές μας για να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων και να απαιτήσουμε:
- Απόδοση δικαιοσύνης, με καταλογισμό των πολιτικών, ποινικών και αστικών ευθυνών.
- ΟΧΙ στην συγκάλυψη.
- Δημόσιο, σύγχρονο και ασφαλή Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας.
Καλούμε τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος μαζικά στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν ο Σύλλογος <<Πληγέντων Ατόμων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023>>, Συνδικαλιστικοί και Τοπικοί κοινωνικοί Φορείς την Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2025 σε όλες τις πόλεις.
Τρίπολη στις 11 το πρωί στην Πλατεία Πετρινού
Μεγαλόπολη στις 11 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία
Το Δ.Σ.
του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολη
Σχετικά Άρθρα
- Μεγαλόπολη | Οι απαντήσεις για Αρχαίο Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, φυλακές και Παλαιοντολογικό Μουσείο
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ο εορτασμός της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά Κυνουρίας (εικόνες)
- Τζιούμης σε Αγγελακο: "Ντροπιάσατε την πόλη, πέντε άτομα θέλατε να γκρεμιστεί το άγαλμα - Εμείς θα κάνουμε μνημείο τον ανδριάντα"
- Αγγελάκος για ανδριάντα Κολοκοτρώνη: «Ντρέπομαι για λογαριασμό του δημάρχου, υποβάθμισε την πόλη μας»






