Την Πέμπτη το τελευταίο "αντίο" στον 15χρονο Νικόλη ...
Μία ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική μας κοινωνία, καθώς ο 15χρονος Νικόλης Τσεβάς (με καταγωγή από τη Ζάτουνα Γορτυνίας) έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συγγενείς, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν την απώλεια του νεαρού αγοριού.
Η κηδεία του αδικοχαμένου εφήβου θα τελεστεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Άνω Λιοσίων. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Παιανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης






