Σειρά εκδηλώσεων από την ΚΝΕ στην Τρίπολη για τη ''συμπλήρωση δύο χρόνων από το έγκλημα στα Τέμπη''
Μπροστά στη συμπλήρωση δύο χρόνων από το έγκλημα στα Τέμπη και την απεργία που έχει προκηρυχθεί στις 28 Φεβρουαρίου, η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ, οργανώνει ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα με εκδηλώσεις και συσκέψεις, με περιοδείες στα Πανεπιστήμια, στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς, με στόχο να αναδειχθούν οι πραγματικές αιτίες του εγκλήματος, να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Η ΚΝΕ επιδιώκει να συζητήσει με περισσότερους νέους και νέες την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας σε σύγκρουση με την πολιτική του κέρδους που γέννησε και γεννά νέα «Τέμπη».
Οι συσκέψεις - συζητήσεις θα έχουν θέμα «Κράτος & κεφάλαιο μας πνίγουν τη ζωή, οξυγόνο ο αγώνας για την ανατροπή». Σε αυτές θα γίνει προβολή videoessay της ΚΝΕ για τις αιτίες του εγκλήματος στα Τέμπη και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στην Τρίπολη
-
Την Τετάρτη 26 Φλεβάρη, στις 8:00, στο Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Τρίπολης, η Ειρήνη Μπορτόνε.
-
Την Τετάρτη 26 Φλεβάρη, στις 11:00, στα τμήματα του πανεπιστημίου στην Τρίπολη, η Φοιτητική ΟΒ της πόλης.
-
Την Τετάρτη 26 Φλεβάρη στις 14:00, στο 1ο ΓΕΛ Τρίπολης, η Μαθητική ΟΒ της πόλης.
Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"






