Τέμπη | Κάλεσμα για την κινητοποίηση του Άστρους από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας
Η 28η Φεβρουαρίου 2023 αποτελεί ένα συλλογικό τραύμα. Τιμούμε τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, μιας ανείπωτης καταστροφής που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα και ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη για ασφαλέστερες μεταφορές.
Η συμμετοχή στα πανελλαδικά συλλαλητήρια στη μνήμη των 57 θυμάτων, έχει στόχο την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος, να λειτουργήσει το κράτος δικαίου, να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για να υπάρξει επιτέλους ασφάλεια στις χερσαίες, εναέριες και θαλάσσιες μεταφορές.
Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας καλεί τους συναδέλφους και επαγγελματίες να στηρίξουν την διαμαρτυρία και να παρευρεθούν στη κεντρική πλατεία Άστρους τη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.
Το ΔΣ
"Ξένιος Κύνουρος"
Σχετικά Άρθρα
- Σύνδεσμος Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων δήμων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα και ρεαντεβού στο χωριό! (εικόνες)
- Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στη Μεγαλόπολη
- Νέα ρύθμιση οφειλών προς τον ΕΦΚΑ σε 72 δόσεις!
- Τραγωδία στη Γιάλοβα | 6χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα
- Βασίλης Κανέλλος προς τη δημοτική αρχή Μεγαλόπολης: "Κάποιοι θα πρέπει να σας βάλουν φρένο"






