Τρίπολη | Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός με 70 χορωδίες από την Ελλάδα και την Κύπρο!
Το “6° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ...!
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με συνδιοργανωτές τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, αλλά και Χορηγούς – Φίλους - Συμπαραστάτες του Καλλιτεχνικού Συλλόγου, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μπαίνει στην ευθεία για έναν ακόμη μεγάλο άθλο στα 40 χρόνια ιστορία της που είναι το “6° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ”, ένα “μαμούθ” Φεστιβάλ για πρώτη φορά στην πόλη μας, που, θα τέρψει, θα ψυχαγωγήσει και θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς του είδους!
Πρόκειται για ένα 11ήμερο Φεστιβάλ – αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, τον “Τριπολίτη” Μεγάλο Συνθέτη για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του!
Έτσι, παγιώνεται ένα θεσμός που είχε ανάγκη η πόλη μας, ένας πολυάνθρωπος θεσμός στην αρχή της άνοιξης, που θ' αφήνει χρήματα στην πόλη μας και θα τη διαφημίζει, πανελλήνια! Ένας θεσμός που έχει σχέση με τον Πολιτισμό, τη Μουσική, τις Τέχνες και τα Γράμματα...
Στο φετινό Φεστιβάλ έχουν δηλώσει συμμετοχή 70 χορωδίες απ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Χορωδίες ποικίλων “χρωμάτων” και ακροαμάτων που απαρτίζονται από άντρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους!
Παράλληλα, θα υπάρχουν βραδιές, κατά βάση με τραγούδια Μίκη Θεοδωράκη, από αξιόλογα ελληνικά, ενόργανα και φωνητικά σχήματα με “αιχμή του δόρατος” τον Παντελή Θαλασσινό!
Για μια ακόμη φορά παρουσιαστής θα είναι ο διεθνούς φήμης ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ!
Οι χορωδίες που θα γευματίσουν και θα δειπνήσουν στα εστιατόριά μας, που θα ψωνίσουν στα μαγαζιά μας και θα κοιμηθούν στα ξενοδοχεία μας, θα ξεναγηθούν εντός πόλης αλλά και στον Ορεινό Όγκο του Μαινάλου!
Η είσοδος, όπως και κατά τις τέσσερις δεκαετίες ύπαρξης και δραστηριότητας της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό!
Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"
2 σχόλια
-
Τελικά ξέρετε πόσες είναι οι χορωδίες που θα έρθουν; Άλλα γράφετε στην αφίσα, άλλα λέτε στην ανακοίνωση. Μήπως να ξεκαβαλήσετε το καλάμι καμια φορά γιατί πολύ ψηλά έχετε ανέβει;
-
Προσέξτε τις...ράγες μην σας πατήσει κανα τρένο της γραμμής. Μεγάλο προσόν η μετριοπάθεια στις μέρες μας






