Το 6ο Φεστιβάλ του Πανός θα κλείσει με τον Παντελή Θαλασσινό στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο!
Η Τρίπολη ετοιμάζεται να πλημμυρίσει από νότες και συγκίνηση, καθώς τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2025 θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ "Του Πάνου", μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι, με την παρουσία ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής σκηνής, του Παντελή Θαλασσινού. Η "Βραδιά Ελληνικού Τραγουδιού" υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό στιγμές γεμάτες μουσική, συναίσθημα και αυθεντική ελληνική ψυχή.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και τελεί υπό τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και της Χορωδίας Τρίπολης.

Σχετικά Άρθρα
- Το Vytina Forest Trail 2026 σας περιμένει!
- Η Αρκαδία και το Φαράγγι του Λούσιου στο στη Le Monde
- Πετροβούνι Μεγαλόπολης | Κανένα έργο δεν έχει ξεκινήσει για το κατολισθητικό φαινόμενο, χωρίς δρόμο έχουν μείνει κατοικίες, διακοπή νερού στον οικισμό
- Βάλια Μαυραϊδοπούλου: "Δεν φοβόμαστε. Δεν σιωπούμε. Στεκόμαστε δίπλα στην Αφροδίτη και στην οικογένεια της"
- Πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την Γορτυνία!






