Μελιγού | Εκδήλωση για τα 202 χρόνια από τη Β' Εθνοσυνέλευση
Σε συνέχεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 202 χρόνων από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας προσκαλεί την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 20:00, στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Μελιγούς.
Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση.
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Νικόλαος Χριστόπουλος, Διδάκτωρ Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας - Περιφερειακός Επόπτης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας μέσα από δρώμενα και εκδηλώσεις προσπαθεί να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του «Γέρου του Μοριά».
Σχετικά Άρθρα
- "Χάσαμε το 50% των ζώων μας στη Θεσσαλία. Δεν μπορούμε να μιλάμε για φέτα όταν δεν υπάρχει πια ελληνικό γάλα"
- Wines of Peloponnese – Thessaloniki Edition | Μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση του κοινού!
- Νίκος Δένδιας: "Η Άλωση της Τριπολιτσάς είναι η καμπή που στερέωσε την Ελληνική Επανάσταση"
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αυτά πρέπει να προσέξει ο κόσμος της ομάδας στην Τρίπολη"!
- Υπερδιπλασιάστηκαν οι καρκινοπαθείς από το 1990 και μετά





