Μελιγού | Εκδήλωση για τα 202 χρόνια από τη Β' Εθνοσυνέλευση
Σε συνέχεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 202 χρόνων από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας προσκαλεί την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 20:00, στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Μελιγούς.
Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση.
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Νικόλαος Χριστόπουλος, Διδάκτωρ Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας - Περιφερειακός Επόπτης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας μέσα από δρώμενα και εκδηλώσεις προσπαθεί να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του «Γέρου του Μοριά».
Σχετικά Άρθρα
- Άστρος | Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή πολιτών στις εορταστικές εκδηλώσεις της Β΄ Εθνοσυνέλευσης
- "Λευκή ισοπαλία για την Κ19 του Αστέρα
- Η απάντηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας στη διαμαρτυρία εταιρίας για καθυστέρηση στην υπογραφή σύμβασης έργου στον Άγιο Πέτρο
- Διαμαρτυρία κατασκευαστικής εταιρίας για καθυστέρηση στην υπογραφή σύμβασης αποκατάστασης μνημείου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας
- Πρόληψη και ολιστική φροντίδα στην ογκολογία | Νέος κύκλος δράσεων μετά την απολογιστική εκδήλωση στην Τρίπολη






