Τρίπολη | Την Κυριακή το 40ήμερο Μνημόσυνο του Αριστείδη Χαρώνη
Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου τους συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Αριστείδη Θεοδώρου Χαρώνη, συνταξιούχου φαρμακοποιού, η οικογένεια και οι οικείοι του τελούν Αρχιερατικό Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του.
Η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2025 και ώρα 9:30 π.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Tags:
Αριστείδης Χαρώνης,Σχετικά Άρθρα
- Περδικονέρι Γορτυνίας | Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πυρκαγιά σε σπιτι
- Ανακοινώσεις - σταθμός για την Τρίπολη | Εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για περιφερειακό και διοικητήριο!
- Σπουδαία νέα για τη Μεγαλόπολη | Παπαθανάσης και Βλάσης ανακοίνωσαν επενδύσεις για 1200 θέσεις εργασίας - Θετικές εξελίξεις για φυλακές και επιχειρηματικό πάρκο
- Εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου | Στο δεύτερο γύρο ο Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος από την Κυνουρία
- Στο Άστρος το 1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (εικόνες)






