Τρίπολη | Την Τετάρτη το τελευταίο "αντίο" στον Πέτρο Νταρζάνο

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης η είδηση του πρόωρου θανάτου του Πέτρου Π. Νταρζάνου, σε ηλικία μόλις 37 ετών. Ο εκλιπών, αγαπημένος γιος, αδελφός, ανιψιός και εξάδελφος, έφυγε αφήνοντας πίσω του οδύνη σε συγγενείς και φίλους.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 14 Μαΐου 2025 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 14:00, ώστε να δοθεί η ευκαιρία για το τελευταίο αντίο.
Τη θλιβερή είδηση και το πρόγραμμα της κηδείας ανακοίνωσαν οι γονείς του Παναγιώτης Νταρζάνος και Φωτεινή Διαμαντοπούλου, η αδελφή του Χριστίνα Νταρζάνου, καθώς και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.
Η κηδεία τελείται από το γραφείο τελετών "Γιαννόπουλος", το οποίο επιμελείται την τελετή.
Tags:
Πέτρος Νταρζάνος,Σχετικά Άρθρα
- ΚΕΠ Δήμου Τρίπολης | Ξεκίνησε η απόδοση "Προσωπικού Αριθμού"
- Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Ιουλίου 2025 για την Κινητή Μονάδα
- Ξεκινά σήμερα ο Θερινός Παιδικός Κινηματογράφος στην Τρίπολη
- Κωνσταντινόπουλος: "Θα αναζητηθούν και ποινικές ευθύνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ"
- Κοντογιάννης: "Πλατεία κόσμημα στην Αγία Βαρβάρα - Ίσως η καλύτερη στην Τρίπολη - Έργο πνοής από τον Τζιούμη" (vd)