Τρίπολη | Στις 3.00 το τελευταίο "αντίο" στον Πέτρο Νταρζάνο
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης η είδηση του πρόωρου θανάτου του Πέτρου Π. Νταρζάνου, σε ηλικία μόλις 37 ετών. Ο εκλιπών, αγαπημένος γιος, αδελφός, ανιψιός και εξάδελφος, έφυγε αφήνοντας πίσω του οδύνη σε συγγενείς και φίλους.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 14 Μαΐου 2025 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 14:00, ώστε να δοθεί η ευκαιρία για το τελευταίο αντίο.
Τη θλιβερή είδηση και το πρόγραμμα της κηδείας ανακοίνωσαν οι γονείς του Παναγιώτης Νταρζάνος και Φωτεινή Διαμαντοπούλου, η αδελφή του Χριστίνα Νταρζάνου, καθώς και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.
Η κηδεία τελείται από το γραφείο τελετών "Γιαννόπουλος", το οποίο επιμελείται την τελετή.
Tags:
Πέτρος Νταρζάνος,Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με τον Δώρο Δημοσθένους στην Πλατεία Πετρινού
- Κοινή παρέμβαση έξι Επιμελητηρίων για τα πυρόπληκτα δάνεια
- Την Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια του συντηρημένου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως
- Τρίπολη | Ανοιχτή εκδήλωση την Πέμπτη για τις εργασίες στον ανδριάντα του Γέρου του Μοριά
- 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης «Αρκαδίες» | Ένα οικουμενικό αντάμωμα Ιστορίας, Ποίησης και Ελευθερίας






