Το Γυμνάσιο Τεγέας ανεβάζει το έργο "Το αγόρι με τη βαλίτσα" του Μάικ Κένι
Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση παρουσιάζει το Γυμνάσιο Τεγέας την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 στις 11:30 το πρωί, στο Στασινόπουλειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι μαθητές του σχολείου ανεβάζουν το συγκινητικό έργο του βραβευμένου Βρετανού συγγραφέα Μάικ Κένι, "Το αγόρι με τη βαλίτσα", ένα θεατρικό που πραγματεύεται με ευαισθησία το ταξίδι ενός νεαρού πρόσφυγα μέσα από τον πόλεμο, την απώλεια και την ελπίδα.
Μέσα από τη δύναμη της αφήγησης και του θεάτρου, οι νεαροί ηθοποιοί μεταφέρουν στη σκηνή μια ιστορία που συνδέει το παγκόσμιο με το ανθρώπινο, το κοινωνικό με το προσωπικό.
Η παράσταση αποτελεί μέρος των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του σχολείου, με στόχο την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, της συνεργασίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης των μαθητών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Tags:
Γυμνάσιο Τεγέας,Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης για το πρώτο καλοκαιρινό Camp στο ΔΑΚ: «Η επιτυχία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε» (vd)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 10 Αυγούστου 2026
- Παθολογικά αίτια «δείχνει» η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο του ηλικιωμένου στον Μυστρά – Στον ανακριτή την Παρασκευή ο γιος του
- Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος τίμησε τον πολιό Πρωτοψάλτη του Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κ. Δημήτριο Λυγιά (εικόνες)
- Η Αμερικανίδα Madison Perez στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ






