Στον μαγευτικό Πάρνωνα θα εξορμήσει ο ΣΑΟΟ
Tην Κυριακή 25 Μαΐου 2025 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στον μαγευτικό Πάρνωνα. Θα πραγματοποιηθεί διάσχιση των θαυμάσιων κατάφυτων φαραγγιών και καταρρακτών του Πάρνωνα, μεταξύ των παραδοσιακών οικισμών Πλατάνου και Σίταινας.
Θα γίνουν δύο πορείες.
Α’ πορεία: Πλάτανος - φαράγγι Σπηλιάκια - Πήδημα Νύφης - Ζάγγολη - καταρράκτης Λούλουγκα - Σίταινα.
Ώρες: 5.30’, κατηγορία: Β+.
Β’ πορεία: Πλάτανος - φαράγγι Σπηλιάκια - παλαιά Γέφυρα - Πλάτανος.
Ώρες: 3, κατηγορία: A.
Παραμονή στον Πλάτανο με συμμετοχή στα δρώμενα της γιορτής κερασιού, οποία αποσκοπεί στην ανάδειξη του τόπου και των εξαιρετικών προϊόντων που παράγει.
Aναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης.
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980 [βραδινές ώρες], email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.saoo.gr.
Σχετικά Άρθρα
- Επιθεώρηση για αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα στην περιοχή του Δασαρχείου Βυτίνας (εικόνες)
- Με φανέλες του Αστέρα Χατζηδάκης, Κυρανάκης και Βλάσης! (εικόνες)
- Διάλογοι για την Ορεινότητα την Παρασκευή στη Δημητσάνα
- Παράλιο Άστρος | Σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα στην παραλία "Καλλιστώ"
- Βλάσης για Μεγαλόπολη | Στην τελική ευθεία το Βιομηχανικό Πάρκο, έρχονται επενδύσεις με 1300 θέσεις εργασίας, προχωρούν οι φυλακές!






