Σαββατοκύριακο με Γιορτή Μάη και Κερασιού στον Πλάτανο Κυνουρίας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας διοργανώνει ολοήμερες εκδηλώσεις αφιερωμένες στο κεράσι! Η Γιορτή Μάη και Κερασιού θα λάβει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 24 & 25 Μαΐου 2025. Είναι μια γιορτή που αποσκοπεί στην ανάδειξη του τόπου μας και των προϊόντων που παράγει.
Η γιορτή θα ξεκινήσει από τις 11 πμ. Κεράσια , κερασόπιτες και φαγητό περιμένουν τους επισκέπτες. Με μουσική και το γλέντι όσο κρατήσει.
Θα υπάρχει έκθεση παραδοσιακών εργαλείων και σκευών, έκθεση φωτογραφιών του χωριού και των παλαιών επαγγελμάτων και παρουσίαση παρασκευής του παραδοσιακού τραχανά στο καζάνι.
Σχετικά Άρθρα
- Δ.Ε.Θ 2025 | Γιάννης Σμυρνιώτης: «Ισχυροί Φο.Δ.Σ.Α. προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων στη διαχείριση αποβλήτων»
- Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τις μεγάλες επενδύσεις που υλοποιούνται στην Τρίπολη
- Διακοπές νερού σε Παράλιο Άστρος και Ξηροπήγαδο
- Δωρεάν μαθήματα μουσικής από τη Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης
- Αναβλήθηκε η μουσική εκδήλωση στην πλατεία Βαλτετσίου - Θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου