Σαββατοκύριακο με Γιορτή Μάη και Κερασιού στον Πλάτανο Κυνουρίας
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας διοργανώνει ολοήμερες εκδηλώσεις αφιερωμένες στο κεράσι! Η Γιορτή Μάη και Κερασιού θα λάβει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 24 & 25 Μαΐου 2025. Είναι μια γιορτή που αποσκοπεί στην ανάδειξη του τόπου μας και των προϊόντων που παράγει.
Η γιορτή θα ξεκινήσει από τις 11 πμ. Κεράσια , κερασόπιτες και φαγητό περιμένουν τους επισκέπτες. Με μουσική και το γλέντι όσο κρατήσει.
Θα υπάρχει έκθεση παραδοσιακών εργαλείων και σκευών, έκθεση φωτογραφιών του χωριού και των παλαιών επαγγελμάτων και παρουσίαση παρασκευής του παραδοσιακού τραχανά στο καζάνι.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Jordan Jesús Silva Díaz στον ASTERAS AKTOR
- Τζιούμης στο BEST: Τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την Τρίπολη και οι επόμενοι στόχοι (vd)
- Συγκέντρωση με αίτημα την οριστική παύση του αιολικού έργου στον Κοσμά
- Καρκαλού Γορτυνίας | Λαμπρός εορτασμός της Παναγίας των Βλαχερνών και αποκαλυπτήρια προτομής του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ανανία Κουστένη
- Ο Μητροπολίτης Γόρτυνος στην πανήγυρη του Αγίου Γερβασίου του εν Πάτραις (εικόνες)






