Ιερά Αγρυπνία στη Μερκοβούνι προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων
Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου Μερκοβουνίου, με αφορμή τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.
Η αγρυπνία, που εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των δύο θαυματουργών ιατρών χωρίς αμοιβή, θα ξεκινήσει στις 8:30 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα. Η πνευματική αυτή σύναξη, που διοργανώνεται με την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, προσφέρει στους πιστούς την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια κατανυκτική και ιδιαίτερη ακολουθία, τιμώντας τους Αγίους για το παράδειγμα αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς τους.
Την επιμέλεια της οργάνωσης έχει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, το οποίο καλεί όλους τους ευσεβείς χριστιανούς να δώσουν το παρών και να συμμετάσχουν στην προσευχητική αυτή ευκαιρία, αναδεικνύοντας το πνευματικό ήθος και τη ζωντάνια της τοπικής εκκλησιαστικής κοινότητας.
Σχετικά Άρθρα
- Πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας; Χτίσε υγιείς βάσεις για το μέλλον σου!
- Λευκή ισοπαλία η Κ15 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του ΠΑΟ
- Ήττα για την Κ17 του Αστέρα
- Αστέρας | Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και απαίτησε: "Πηγαίντε στο Αγρίνιο και φέρτε το διπλό" (vd)
- Αστέρας Τρίπολης | Το αποτέλεσμα που θέλει στο Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός και τι ισχύει για τις ισοβαθμίες






