Περιπέτεια υγείας για τον Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο | Αναβάλλονται τα εγκαίνια και η συναυλία στη νέα πλατεία Αγίας Βαρβάρας
Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025, τελετή εγκαινίων της Πλατείας Αγίας Βαρβάρας, καθώς και η συναυλία με το συγκρότημα Les Au Revoir, αναβάλλεται.
Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του, προσευχόμεθα και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχές για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στα υψηλά καθήκοντά του.
Σχετικά Άρθρα
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμαγια την αντιμετώπιση κατολισθήσεων - Εκεί θα ενταχθεί και το έργο στο δρόμο "Λεωνίδιο - Τσιτάλια"
- Τρίπολη | Η ημερομηνία για τη Λευκή Νύχτα 2026!
- Η μουσικοχορευτική παράσταση «Κύματα Μνήμης» στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως (εικόνες)
- Σωματείο Κουρέων - Κομμωτών Τρίπολης | Γιορτάζει το εξωκλήσι των Δώδεκα Αποστόλων
- Αιτήσεις Στέγασης στη Φοιτητική Εστία Τρίπολης (2026-2027)






