Παραδοσιακό Μοραΐτικο Γλέντι στη Δημητσάνα με την ορχήστρα «Δωρικός Ρυθμός»
Η Δημητσάνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα αυθεντικό παραδοσιακό Μοραΐτικο γλέντι το βράδυ του Σαββάτου, 2 Αυγούστου, στις 9:30 μ.μ., στον Αϊ-Γιώργη στην Πλάτσα. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του 6ου Θερινού Σχολείου για την Πολιτιστική Κληρονομιά του Αγροτικού Χώρου, το οποίο φέτος επικεντρώνεται στο θέμα: «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και Τουρισμός. Προκλήσεις και Ευκαιρίες».
Το γλέντι πλαισιώνεται μουσικά από την παραδοσιακή ορχήστρα «Δωρικός Ρυθμός», που υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με ήχους και τραγούδια της Πελοποννήσου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, προσκαλώντας ντόπιους και επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια γιορτή πολιτισμού, παράδοσης και συλλογικής διασκέδασης.
Σχετικά Άρθρα
- Άμεση συνάντηση με την Κυβέρνηση ζητά η Γορτυνία για το δρόμο "Τρίπολης - Πύργου" - Δεν αποκλείονται συγκεντρώσεις και κλείσιμο δρόμων!
- Λαμπρός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου (εικόνες)
- Άστρος | Φιλικός αγώνας μνήμης για να στηριχθεί το έργο της Φλόγας (εικόνες)
- Έντονη συζήτηση για τον Βιολογικό Καθαρισμό Βυτίνας – Υπάρχει υπερφόρτωση, πρέπει να γίνει τριτοβάθμιος αλλά ... δεν υπάρχει 1.500.000 €!
- Σαν σήμερα | Ο "τελικός της ντροπής" με τον Ολυμπιακό και η κλοπή Κυπέλλου από τον Αστέρα (vd)






