Εκδήλωση τιμής για τη συμβολή της ΔΕΗ και των εργαζομένων στη Μεγαλόπολη

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025
Εκδήλωση για τη συμβολή της ΔΕΗ στην ανάπτυξη της περιοχής μας, καθώς και την προσφορά του συνόλου των εργαζομένων της.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης αναγνωρίζοντας τη μακροχρόνια και καθοριστική συμβολή της ΔΕΗ στην ανάπτυξη της περιοχής μας, καθώς και την προσφορά του συνόλου των εργαζομένων της - εν ενεργεία και συνταξιούχων - συνδιοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 57 χρόνια της λειτουργίας του Ενεργειακού Κέντρου της Μεγαλόπολης.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους εργάστηκαν με αυταπάρνηση και συνέβαλαν καθοριστικά στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Στις 7 μ.μ.: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου - Μεγαλόπολη
Τελετή αποκαλυπτηρίων μαρμάρινης πλάκας με τα ονόματα των εργαζομένων στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας που θα τοποθετηθεί στο ηρώο που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη και την προσφορά τους.
Θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη τους.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα κατατεθούν στεφάνια.
Στις 9 το βράδυ: Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης
Μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Σπύρου Πολυκανδριώτη με τραγούδια της ξενιτιάς και της εργατιάς με στόχο να αναδείξει την προσφορά και τις θυσίες των εργαζομένων μέσα από τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.
Θα είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους δουλεύοντας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Μέσω του Αρκαδικού στην Α1, η ΔΕΥΑΤ και ο Δήμος Τρίπολης προβλήθηκαν σε όλη την Ελλάδα"
- Τζιούμης σε Σμυρνιώτη: "Ήταν δουλειά της ΔΕΥΑΤ να πληρώνει ομάδες για να παίζουν μπάσκετ και να κάνει γλέντια με κλαρίνα για την Ημέρα Νερού;"
- Γυρίσματα του ΣΚΑΪ στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)
- Νέα οδοντιατρική έδρα στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης
- Μάκαρης: "Να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Άστρος"