Τρίπολη | Διακοπή ρεύματος θα γίνει την Πέμπτη (18 Σεπτεμβρίου)
Χωρίς ηλεκτροδότηση θα παραμείνουν για αρκετές ώρες περιοχές της Τρίπολης την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διακοπή θα διαρκέσει από τις 07:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι και θα επηρεάσει τμήμα του Δ.Δ. Τρίπολης, συγκεκριμένα την οδό Επαμεινώνδα, από το ύψος της οδού Καλαβρύτων έως την οδό Αλφειού.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι η επανατροφοδότηση του δικτύου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί χωρίς προειδοποίηση. Για τον λόγο αυτό, οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται συνεχώς υπό τάση, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης στο 2710 373500 (επιλογή 4).
Σχετικά Άρθρα
- Γιορτάζει η Καστάνιτσα τα 200 χρόνια από την απώθηση του Ιμπραήμ (εικόνες)
- Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από τη Μάχη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου (1826-2026)
- Βελημάχι Γορτυνίας | Γιορτή σαρδέλας και διαγωνισμός για τα ... ομορφότερα μουστάκια!
- Αστεροσκοπείο Ασέας | Βραδιά παρατήρησης με ομιλητή τον καθηγητή Ιατρικής Χρίστο Γεωργάλα
- Μεγαλόπολη | Αγώνας Μνήμης και Τιμής για τους 33 εργαζομένους που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ






