Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άστρος για το κλείσιμο του ταχυδρομικού γραφείου!
Κατόπιν της υπ΄ αριθμ. 132/2025 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καλεί όλους τους δημότες σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ και της Εθνικής Τράπεζας.
Η απόφαση για τη διακοπή της λειτουργίας των δύο αυτών κρίσιμων υπηρεσιών πλήττει ευθέως την τοπική κοινωνία, τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους τουρίστες καθώς και κάθε κάτοικο που καθημερινά εξυπηρετείται από αυτές.
Καλούνται όλοι οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα μέλη, οι σύλλογοι, οι φορείς, οι επαγγελματίες και όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία – συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στην κεντρική πλατεία Άστρους.
Επιπλέον κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Ο Δήμος μας δεν μπορεί να αποδεχθεί την περαιτέρω αποδυνάμωση των υποδομών και των δημόσιων υπηρεσιών της περιοχής μας.
Απαιτούμε:
* Την άμεση ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο των καταστημάτων.
* Τη διασφάλιση πρόσβασης των πολιτών σε βασικές χρηματοπιστωτικές και ταχυδρομικές υπηρεσίες.
* Την ισότιμη μεταχείριση των κατοίκων της περιφέρειας σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Η παρουσία όλων είναι καθοριστική για να εκφραστεί συλλογικά η αντίθεση και να απαιτηθεί η συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος.
Η φωνή της τοπικής κοινωνίας μετράει.
Σχετικά Άρθρα
- Στην εκδήλωση απολογισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Κώστας Τζιούμης
- Αγρότης πέταξε καρέκλα στο περιφερειακό συμβούλιο - Δεν δόθηκε συνέχεια (vd)
- Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
- Εκδρομή του ΚΑΠΗ Τρίπολης στην γιορτινή Αθήνα (εικόνες)
- Γιορτές | Αλλάζει μέρα η Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης
5 σχόλια
-
Η ΝΔ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΤ. ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ;;
-
Δεν χρειάζονται τα ΕΛΤΑ στο Άστρος. Η ακρίβεια καί η εγκληματικότητα όμως καλπάζουν. Συνεχίστε να τούς ψηφίζετε......
-
Αφού ψηφίσαμε το 41% τώρα γιατί κλαίμε;;; κατόπιν εορτής .....μακριά από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! ας προσέχαμε!
-
Περαστικά μας 41% η ΝΔ,
-
Δεν υπάρχει τσίπα
Δεν υπάρχει ντροπή
Και μετά χύνουν κροκόδειλια δάκρυα για
Την απερημωση της επαρχιας






