Τρίπολη | Εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και Διαχείριση της Βίας: Ενδυναμώνοντας την Εκπαιδευτική Κοινότητα»
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και Διαχείριση της Βίας: Ενδυναμώνοντας την Εκπαιδευτική Κοινότητα», την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026, από τις 10:00 έως τις 12:00, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της σχολικής κοινότητας απέναντι σε φαινόμενα βίας και παραβατικότητας, με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη αναγνώριση και την αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αγγελική Ρουμελιώτη, Επιμελήτρια Ανηλίκων Καλαμάτας, ο Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης, Ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, καθώς και η Ελένη Καραγιάννη, Προϊσταμένη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.
Σχετικά Άρθρα
- Στις 21 Αυγούστου ο διαγωνισμός δημοτικού χορού και τραγουδιού στην Τεγέα
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Τα δρομολόγια για το Πανηγύρι της Τεγέας!
- Τιμήθηκε η συμπλήρωση δύο αιώνων από την ιστορική Μάχη της Ιεράς Μονής Προδρόμου (εικόνες)
- Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία της Ορνιθοπανίδας στον φωτισμό του Βράχου του Λεωνιδίου
- Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά στην Κορινθία
1 σχόλιο
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!






