Ο Νίκος Καλτεζιώτης θα τιμηθεί στη Στεμνίτσα | Ήταν εκείνος ως υφυπουργός Παιδείας το 1980 που ενέταξε τη σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το προεδρείο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Στεμνιτσιωτών " ο Υψούντας" συναντήθηκε με τον κ. Νικόλαο Καλτεζιώτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων του φετινού Πολιτιστικού Αυγούστου Στεμνίτσας, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην Αργυροχρυσοχοΐα και στις τέχνες των μετάλλων.
Ο κ. Νικόλαος Καλτεζιώτης, επί 15 έτη βουλευτής Αρκαδίας από το 1974 έως το 1989, θα τιμηθεί σε ειδική τελετή την 8 Αυγούστου 2026 διότι κατά τη διάρκεια της βραχύβιας θητείας του ως υφυπουργός Παιδείας το 1980 ενέταξε την σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας στη δευτεροβαθμια εκπαίδευση.
Tags:
Νίκος Καλτεζιώτης,Σχετικά Άρθρα
- ΔΑΚ Τρίπολης | Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός Παμπαίδων στο μπάσκετ!
- Γιορτάζοντας τη λήξη της σχολικής χρονιάς | Μια σπουδαία μουσική σύμπραξη με τον Μάκη Σεβίλογλου στην Τρίπολη
- School of Dance Tripolis | Την Δευτέρα η ετήσια παράσταση της σχολής!
- Ο Δήμος Τρίπολης πρωτοπορεί με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα GREENLINK (εικόνες)
- Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος στη Δημοτική Ραδιοφωνία | Απαντήσεις για Γορτυνία, Μεγαλόπολη, Διοικητήριο και Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vd)






