Ο Νίκος Καλτεζιώτης θα τιμηθεί στη Στεμνίτσα | Ήταν εκείνος ως υφυπουργός Παιδείας το 1980 που ενέταξε τη σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το προεδρείο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Στεμνιτσιωτών " ο Υψούντας" συναντήθηκε με τον κ. Νικόλαο Καλτεζιώτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων του φετινού Πολιτιστικού Αυγούστου Στεμνίτσας, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην Αργυροχρυσοχοΐα και στις τέχνες των μετάλλων.
Ο κ. Νικόλαος Καλτεζιώτης, επί 15 έτη βουλευτής Αρκαδίας από το 1974 έως το 1989, θα τιμηθεί σε ειδική τελετή την 8 Αυγούστου 2026 διότι κατά τη διάρκεια της βραχύβιας θητείας του ως υφυπουργός Παιδείας το 1980 ενέταξε την σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας στη δευτεροβαθμια εκπαίδευση.
Tags:
Νίκος Καλτεζιώτης,Σχετικά Άρθρα
- Παράλιο Άστρος | Εορταστικές εκδηλώσεις για τη «Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826»
- Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και η αγάπη του για την Κοντοβάζαινα Γορτυνίας
- Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη | 457 νέοι φοιτητές, μια εστία για μόνο 100 φοιτητές
- "Ω, Δασαρχείο Κυνουρίας! Πού είσαι και με ποιόν;"
- 50 χρόνια "Ηλιοπούλεια" την Κάτω Ασέα






