Τρίπολη | Εκδήλωση με τίτλο «Μεσολόγγι, το αλωνάκι της Λευτεριάς»
Η Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» Γ.Ε.Χ.Α. Τριπόλεως διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από το 1826, τιμώντας την ιστορική μνήμη και τους αγώνες για την ελευθερία.
Η εκδήλωση με τίτλο «Μεσολόγγι, το αλωνάκι της Λευτεριάς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2026 και ώρα 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης (Δεληγιάννη 18, Τρίπολη).
Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει αφηγήσεις, θεατρικό δρώμενο καθώς και ορχηστρικά τραγούδια από το μουσικό σύνολο «Musico», δημιουργώντας ένα αφιέρωμα στην ιστορική σημασία του Μεσολογγίου και στους αγώνες των Ελλήνων για την ελευθερία.
Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό να παρακολουθήσει την εκδήλωση, επισημαίνοντας ότι η παρουσία των πολιτών θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τους συντελεστές της βραδιάς.
Σχετικά Άρθρα
- Περιφερειακή Επιτροπή | Οι αποφάσεις για έργα στα Λαγκάδια και αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Αρκαδία
- Τένις | 3η θέση για την Μανιάτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ξυλόκαστρο
- Διπλή ειδική συνεδρίαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (11.5.2026)
- Σε εξέλιξη οι εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τον παγετό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης | Διήμερες περιβαλλοντικές δράσεις για μαθητές για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2026






