Χωρίς ταξί την Δευτέρα η Τρίπολη | Απεργία και κάλεσμα για συγκέντρωση στην Αθήνα!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙ
ΤΡΙΠΟΛΗ 22/03/2026
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ψηφίζεται στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών που περιέχει έως και σήμερα όλα εκείνα τα άρθρα που θέλουν να απαξιώσουν το ρόλο του ταξί και το δημόσιο χαρακτήρα του καθώς δυσκολεύουν τη βιωσιμότητα του επαγγέλματος και των οικογενειών των ιδιοκτητών ταξί ανά την επικράτεια.
Τη Δευτέρα όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο καταδικάζουν το επάγγελμα, αναγνωρίζουν έμπρακτα πως δεν αντιλαμβάνονται τα δίκαια αιτήματά μας και ο κλάδος είναι το μόνο σίγουρο πως θα τους γυρίσει τη πλάτη.
Συμμετέχουμε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, από τις 05:00 έως τις 05:00 της Τρίτης.
Καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες Ταξί της Τρίπολης να στηρίξουν την απεργία και να μεταβούμε στη συγκέντρωση τη Δευτέρα στην Αθήνα οδός Μάρνης 17 και μετά μαζικά θα μεταβούμε στο κοινοβούλιο όπου θα διαμαρτυρηθούμε την ώρα που θα συζητείται το νομοσχέδιο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΕΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης






