Βραβεύσεις με τον έπαινο "Γιώργος Τσαγγούρης" τον Απρίλιο στο χωριό Λουκά Μαντινείας!
Μια ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμήν των νέων του χωριού με τα βραβεία "Γεώργιος Τσαγγούρης" διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούκα «Άγιος Γεώργιος», σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, την Τετάρτη 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και περιλαμβάνει τη βράβευση των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Δημόσιας Εκπαίδευσης.
Η βράβευση αφορά μαθητές με καταγωγή από τη Λούκα για το έτος 2025, με την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον ένας από τους γονείς έχει μεγαλώσει στο χωριό.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Απριλίου, επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης.
Σχετικά Άρθρα
- Μποτιλιάρισμα στο αυτοκινητόδρομο από Κόρινθο προς Αθήνα!
- Γιώργος Μποροβήλος: “Θα σωθεί ο Αστέρας" (vd)
- Τρίπολη | Το πρόγραμμα εορτής Νεομάρτυρα Δημητρίου
- Αγέλη αλόγων περιφέρεται στην περιοχή του Άστρους - Προσπάθεια περισυλλογής από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης (vd)
- Πάσχα 2026 στη Βλαχέρνα (εικόνες)






