Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνουν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης
Οι «6οι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου 2026» διοργανώνονται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τις κατά τόπους Δ/νσεις Εκπαίδευσης, Επόπτες/τριες Ποιότητας και Συμβούλους Εκπαίδευσης.
Οι προκριματικοί αγώνες οργανώνονται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας υπό την καθοδήγηση της Επόπτριας Ποιότητας Εκπαίδευσης Δρ Βάια Μανώλη και σε συνεργασία με τον κ. Ιωάννη Γιαννικόπουλο Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ70.
Θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και ώρα 10.00.
Στην προκριματική φάση συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, οι οποίοι/ες θα διαγωνιστούν στις κατηγορίες «Νοηματική Ανάγνωση» και «Αυθόρμητος λόγος».
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεργάζονται για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Καλή επιτυχία σε μαθητές και μαθήτριες!
Tags:
Αγώνες Ρητορικής Τέχνης,Σχετικά Άρθρα
- Βάλια Μαυραϊδοπούλου: "Δεν φοβόμαστε. Δεν σιωπούμε. Στεκόμαστε δίπλα στην Αφροδίτη και στην οικογένεια της"
- Πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την Γορτυνία!
- Ποια πρόσωπα εκλέχτηκαν μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου - Όλα τα ονόματα!
- Γιαννακούρας | Πρόταση στην ειδική επιτροπή της Βουλής για Ανατολικό οδικό άξονα της Πελοποννήσου και παρεμβάσεις στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου
- Επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Μανώλης Σκαντζός - Αντιπρόεδρος ο Ρουμελιώτης, Γραμματέας ο Μερμίγκης






