Μητρότητα, οικογένεια και ισότητα: προκλήσεις και προοπτικές | Την Παρασκευή η ενημερωτική δράση στο Καμάρι
Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης του ΚΕΘΙ, διοργανώνει ενημερωτική δράση με θέμα: «Μητρότητα, οικογένεια και ισότητα: προκλήσεις και προοπτικές».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2026 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου.
Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από ζητήματα μητρότητας, οικογένειας και ισότητας, καθώς και η ανάδειξη των σύγχρονων προκλήσεων που διαμορφώνονται στη σύγχρονη κοινωνία.
Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, επιδιώκεται η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η προώθηση της ισότητας των φύλων και η στήριξη της οικογένειας και της μητρότητας.
Καλούνται όλοι οι δημότες να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση, συμβάλλοντας με την παρουσία και τις απόψεις τους σε έναν ουσιαστικό δημόσιο διάλογο.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση.
Tags:
Δήμος Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Έρευνες για την εξαφάνιση του Αλέξη Κούτρου στη Γορτυνία | Απαγορεύτηκε το κυνήγι σε Καρκαλού, Δημητσάνα και Βαλτεσινίκο
- Ο Γιώργος Παπαηλιού προανήγγειλε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος | "Δεν πρόκειται να αποστώ από την πολιτική. Είμαι δεμένος με την Αρκαδία"
- Ο Γιάννης Τσιώλης στον Παναρκαδικό
- Πρόταση για τη δημιουργία γλυπτού στη Νεστάνη προς τιμήν του σκύλου που ακολούθησε αθλητή του Σπάρταθλον
- Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά στο Λεωνίδιο!






