Ετήσια εκδήλωση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως
Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως πραγματοποιεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026 και ώρα 8:45 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μεγαλοπόλεως, την ετήσια εκδήλωση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για τη φετινή χρονιά.
Μέσα σε ένα κλίμα εορταστικό και παραδοσιακό, οι μαθητές του Τμήματος θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, μεταφέροντάς μας με ήθος και ζωντάνια στον πλούτο της ελληνικής λαϊκής παράδοσης.
Η εκδήλωση αποτελεί καρπό πολύμηνης προσπάθειας και συνεργασίας και προσφέρει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε μια γνήσια πολιτιστική εμπειρία, όπου η παράδοση συναντά τη ζωντάνια της νεότητας.
Η παρουσία και η στήριξή σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Σχετικά Άρθρα
- Η μοναδική Κάτια Γέρου έρχεται στην Τρίπολη με το θεατρικό έργο «Η Αφηγήτρια Ταινιών»
- Γιορτάζει το εξωκλήσι του Αγίου Νείλου του Μυροβλήτου στην Τρίπολη
- Η ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας στηρίζει τις θέσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ
- Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός | Ενημερωτική δράση Πρώτων Βοηθειών στον Άγιο Ανδρέα - Πραστού από το Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης
- Γορτυνία | Παρεμβάσεις αναβάθμισης υποδομών και ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων σε Μαγούλιανα και Λάστα






