Menu
RSS
Τετάρτη, 12/08/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Τρίπολη | Ανοιχτή πολιτική συζήτηση του κόμματος Τσίπρα (ΕΛΑΣ) - Θα μιλήσουν Κουφονικολάκου και Θεοδωράκης

Τρίπολη | Ανοιχτή πολιτική συζήτηση του κόμματος Τσίπρα (ΕΛΑΣ) - Θα μιλήσουν Κουφονικολάκου και Θεοδωράκης

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει η ΕΛΑΣ στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τώρα Μιλάμε», την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 19:30, στη Σκακιέρα στα Κλωνατζίδικα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Θεώνη Κουφονικολάκου και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις θέσεις τους και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες για ζητήματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και τις προκλήσεις της τοπικής και εθνικής πραγματικότητας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου.

732871968 2768050070240895 1226439437071052549 n

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τσίπρας χρωστάει. Εξηγήσεις πρώτα στο κόμμα του το ΣΥΡΙΖΑ που απαξίωσε και το μάδησε. Εξηγήσεις για τα CAPITAL CONTROLS. Eξηγήσεις για τα μνημόνια που ''έσκισε'' και αναβάθμισε, βυθίζοντας σε ανέχεια μεγάλο μέρος των πολιτών. Τώρα έρχεται να μας σώσει από τα δεινά του Μητσοτάκη, που ο ίδιος απαξίωσε να σταθεί εμπόδιο παίζοντας κρυφτούλι 6χρόνια. Τώρα παίζει παντομίμα τον Ανδρέα και έρχεται να μας σώσει. Από Μεσσίες χορτάσαμε. ΕΛΕΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    16:30 Σωστός. Έτσι ακριβώς.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τσιπρας είναι πιο αξιόπιστος γιατί δεν χρωστάει.Η νέα Δημοκρατία χρωστάει άνω από 600 εκατομμύρια.
    Στον ιδιωτικό σας βίο ένας που χρωστάει και δεν έχει να τα δώσει τον θεωρείται φερεγγυο; Το ίδιο είναι και η νέα δημοκρατία που έφαγε τα λεφτά του ελληνικού λαού και ακολουθεί και το πασοκ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΙΚΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    12:51 Μήν γυρίζεις έξω στη ζέστη καί στον παλιοαερα. Είδες πού σε πείραξε καί λές διάφορες μπούρδες;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο ένας κασελακης θα καθαρίσει την Ελλάδα απο τους κολοτουμπακιδες και προδότες τής πατρίδας μας που είναι ν δ ΠΑΣΟΚ τσιπρας και τα λοιπά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    18:17 Όταν είσαι κόμμα διαμαρτυρίας καί κριτικής, είναι όλα εύκολα, αλλά δεν έχει ο πολίτης να περιμένει κάτι εκτός από γκρίνια. Χρειάζεται προσαρμογή στα νέα δεδομένα, δικαιοσύνη καί πέλεκυς στα κάθε είδους σκάνδαλα καί προστασία τής κοινωνίας από τήν άκρατη αλαζονία πού βασιλεύει παντού σήμερα. Αυτά απαιτούν να σέ πιστέψει ο πολίτης καί νά σέ εμπιστευτεί ότι θα δεί κάτι καλύτερο καί όχι εκβιασμούς, αφαίμαξη τού εισοδήματος του, αδιαφάνεια. Όταν ι άλλος βγαίνει καί σού λέει "εγώ ή το χάος" είναι τουλάχιστον προκλητικό δε μία δημοκρατική χώρα να τό ανεχτεί ο νοήμων πολίτης. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι ούτε χάος, στην γειτονική Ιταλία κυβερνούν 4 κόμματα μαζί μία χαρά.

  • Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    18:17 Πλήρωσε αμαρτίες άλλων ο Αλέξης. Πόσο πιο απλά να τα πούμε;; Λές να ήθελε να πάρει αντιλαϊκά μέτρα;; Όλα αυτά τα είχαν υπογράψει καί δεσμευτεί τα σα'ι'νια τής ΝΔ καί τού ΠΑΣΟΚ. Όταν είσαι χρεοκοπημένος καί στριμωγμένος στη γωνία, κάνεις υποχωρήσεις. Ο Βαρουφάκης, παρότι έχει γνώσεις..... πούλησε τσαμπουκα!! Αλλά ο φίλος μας ο Σόιμπλε το είχε έτοιμο το τρίτο μνημόνιο, σχεδόν το είχε συντάξει ο ίδιος. Ο Αλέξης έκανε μία μπλόφα με το δημοψήφισμα (σωστό καί θεμιτό κατά τη γνώμη μου) κάτι πού δεν τόλμησε ο Γιωργάκης, αλλά είπαμε οι αποφάσεις για εμάς είχαν ληφθεί καί δεν ήταν ώρα για πειράματα. Μου κάνει εντύπωση πού δεν ανέφερες τήν συμφωνία τών Πρεσπών ( πούλησε τη Μακεδονία λένε πολλοί ανεγκεφαλοι, πού δεν έχουν ιδέα τι προβλέπει αυτή η συμφωνία καί άν είναι συμφέρουσα για εμάς). Μάλλον..... σού κόβει παραπάνω, γιατί όλους αυτούς τούς αστείους τύπους πού μιλάνε για ξεπούλημα τής Μακεδονίας, τούς φανατισαν, τούς πήραν τούς ψήφους καί τώρα μία χαρά βοι σχέσεις με τήν βόρεια Μακεδονία. Αλλά είπαμε, ο φανατισμός σε συνδυασμό με τήν παραπληροφόρηση είναι κακό μίγμα. Μάλλον έκλεισε μία χαιουσα πληγή ετών, όπου μάς είχαν πρήξει οι Σκοπιανοί (Γκλικορωφ καί σια) .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί όχι πρώτος;;; Εξαρτάται από πολλά θέματα. Η πιο σίγουρη δημοσκόπηση είναι η κάλπη. Ανήσυχους τούς βλέπω τούς ΝΔ. Βγήκαν παγανια στον κόσμο;; Τώρα μάς θυμήθηκαν;;

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντελώς τίμιος. Με ένα νόμο και ένα άρθρο κατάργησε το μνημόνιο, δεν έκοψε το ΕΚΑΣ, δεν έκοψε συντάξεις, δεν έφερε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δεν έβαλε την ηλεκτρική ενέργεια στο χρηματιστήριο ενέργειας, δεν έκανε συμφωνίες με ΗΠΑ και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ κ.τ.λ.
    Ο ορισμός του τίμιου

  • Γιώργης
    Γιώργης Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φουλ για δεύτερος....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα είμαστε παρόντες, να ακούσουμε καί νά μιλήσουμε με τα νεα πρόσωπα τής Ε.ΛΑ.Σ. Η αλήθεια είναι πώς τού Αλέξη τού χρωστάμε μία τουλάχιστον θητεία, γιατί εκτός τού ότι είναι ο πιο καθαρός καί τίμιος πρωθυπουργός, πλήρωσε τα τεράστια λάθη καί όλα αυτά τα αίσχη πού βούλιαξαν τή χώρα, χωρίς να φταίει αυτός για τίποτα.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...