Με 12.995 € θα ενισχύσει ο δήμος Τρίπολης τη Λευκή Νύχτα
Την έγκρισή της για τη συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στις δράσεις της «Λευκής Νύχτας», που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης στις 27 Αυγούστου 2026, έδωσε ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου, κατά την κατεπείγουσα συνεδρίασή της στις 18 Αυγούστου 2026.
Με την υπ' αριθμόν 680/2026 απόφαση, εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 12.995,20 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από την εγγεγραμμένη πίστωση του Δήμου, σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 91/2026 μελέτη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Πολιτισμού-Τουρισμού.
Το θέμα εισήχθη ως κατεπείγον λόγω της επικείμενης ημερομηνίας διεξαγωγής των δράσεων και της ανάγκης τήρησης της ισχύουσας νομοθεσίας. Πρόεδρος της Επιτροπής και εισηγητής του θέματος ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κωνσταντίνος Τζιούμης, ενώ στη συνεδρίαση συμμετείχαν και τα εννέα μέλη της Επιτροπής.
Κειμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Αποκαλυπτήρια για το μνημείο πεσόντων 1940-1944 στα Άνω Κούτρουφα
- Αστέρας | Ομάδα και κόσμος παντού μαζί! (vd)
- Οι Αρκάδες τίμησαν τη μνήμη του ήρωα Νικηταρά στον Πειραιά (εικόνες)
- Η Βάλια Μαυραϊδοπούλου για τα 52 χρόνια ΝΔ | "Η σχέση μας με την κοινωνία μάς δείχνει τον δρόμο για το αύριο"
- Πρόσωπα της Γορτυνίας | Τα αδέλφια Μπαλάση από τα Τρόπαια κρατούν ζωντανή την παράδοση
2 σχόλια
-
Μπράβο Κώστα....Αγαπάμε Τρίπολη!!!
-
12.995 ευρώ, πολύ σωστό ποσόν. Μελετημένο. Γιατί το 13.000 θα ήταν γρουσούζικο. Ευτυχώς τη γλυτώσαμε.






