Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διήμερο εκδηλώσεων τον Αύγουστο στη Λιοδώρα Γορτυνίας!

Διήμερο εκδηλώσεων τον Αύγουστο στη Λιοδώρα Γορτυνίας!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου που εδρεύει στο χωριό μας στις 15 Αυγούστου και ώρα 12:00 το πρωί μετά το πέρας της εκκλησίας.
Είναι η ποιο σημαντική Γενική Συνέλευση που έχει γίνει ποτέ και γιαυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας όπου καλείστε να δώσετε δυναμικό παρών με την παρουσία σας και με τις ιδέες σας. Σύσσωμο το χωριό, άντρες και γυναίκες.
Επισημαίνουμε ότι αυτή η Γ.Σ. είναι η δεύτερη και θα έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα. Η πρώτη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
• Οικονομικός απολογισμός έτους 2016-2017
• Προβλήματα Πολιτιστικού κέντρου και χρήση της αίθουσας 
• Εκλογές και νέο Δ.Σ.
• Περεταίρω συζήτηση με τα μέλη του Συλλόγου για την καλυτέρευση του Συλλόγου των Λιοδωραίων

Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Λιοδωραίων
Σε πείσμα της γενικότερης κατήφειας, σύγχυσης και στενοχώριας που επικρατεί σε όλη την χώρα φέτος, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΟΔΩΡΑΙΩΝ προτίμησε να αγνοήσει την δυσάρεστη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να παλέψει ώστε και φέτος να πραγματοποιήσει ένα διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού και στο Πολιτιστικό κέντρο κατά την διάρκεια των ημερών 17 και 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Στις 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ΠΑΡΤΥ Νεολαίας που φέτος έχει βάλει σκοπό να γράψει ιστορία ενώ αντίστοιχα στις 19 Αυγούστου το Πανηγύρι του χωριού μας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΟΔΩΡΑΙΩΝ σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις όπου θα λάβουν χώρα στο χωριό μας με πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια, τραγούδια και χορό. Η παρουσία όλων σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα γεμάτο πίεση, αγωνία και πολλά δυσάρεστα νέα, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τις όμορφες πλευρές αυτής της χώρας. Τη φυσική της ομορφιά. Επιστροφή στις ρίζες, λοιπόν, ή στα μέρη που οι αναμνήσεις τα έκαναν δικά μας. Μακρινά ή κοντινά, ορεινά ή παραθαλάσσια. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΟΔΩΡΑΙΩΝ εύχεται ολόψυχα το καλοκαίρι αυτό όλοι σας να μπορέσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να νιώσετε στιγμές αγάπης, ευτυχίας και ξεγνοιασιάς , ξεχνώντας για λίγο τις γκρίζες και δύσκολες στιγμές της καθημερινότητάς μας και να σκεφτείτε, όσο δύσκολο και αν φαίνεται, αισιόδοξα!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...