Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μ. Σκαντζός στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Συναντώ παντού ερήμωση στην Αρκαδία. Αυτό με έχει συγκλονίσει»! (vd)

Μ. Σκαντζός στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Συναντώ παντού ερήμωση στην Αρκαδία. Αυτό με έχει συγκλονίσει»! (vd)

Στο www.kalimera-arkadia.gr και στην Κατερίνα Νινιού μίλησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα) Μανώλης Σκαντζός, στην τελική ευθεία πριν από τις κρίσιμες περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου.

«Αυτό που εισπράττω παντού στην Αρκαδία είναι μια εικόνα ερήμωσης και οι πολίτες ζητούν να αλλάξει κάτι, ζητούν την ελπίδα και για μένα είναι μια υποχρέωση να κάνω το καλύτερο δυνατό για να αλλάξει η ζωή αυτών των ανθρώπων. Αυτό με έχει συγκλονίσει.» είπε αρχικά ο κ. Σκαντζός.

Για τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για την «Ελευθερία» που δίνει προβάδισμα Νίκα, ο κ. Σκαντζός είπε ότι ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα και εκτίμησε ότι το προβάδισμα του Παναγιώτη Νίκα θα διευρυνθεί στις επόμενες ημέρες.

Για τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρουμελιώτη περί προδοσίας του βουλευτή Κώστα Βλάση επειδή στηρίζει τον Μεσσήνιο Νίκα, ο κ. Σκαντζός είπε ότι ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας και τόνισε ότι δεν τον τιμά ως πρόσωπο. «Αυτό έγινε κατ’ εντολή του κ. Τατούλη. Κακώς τον ακολούθησε ο κ. Ρουμελιώτης, θα του κάνει πάρα πολύ κακό. Ήδη έχει υποστεί τεράστια ζημιά όλα αυτά τα 8 χρόνια. Ο κ. Ρουμελιώτης φτάνει να υβρίζει επειδή δεν έχει να παρουσιάσει έργο.»

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Σκαντζός μίλησε για δύο διαφορετικούς κόσμους ανάμεσα σε Νίκα και Τατούλη. «Ο Πέτρος Τατούλης δεν έφερε αποτέλεσμα σε κανέναν τομέα. Ούτε στον τουρισμό, ούτε στον αγροτικό τομέα. Δεν έχει να επιδείξει τίποτα. Εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Νίκας, ως Δήμαρχος Καλαμάτας, απέδειξε ότι έφερε την πόλη δέκα βήματα μπροστά.

Ο κ. ΣΚαντζός προανήγγειλε ελέγχους παντού μετά τις εκλογές και υπογράμμισε ότι θα γίνει αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της περιφέρειας.

Επίσης, είναι απαράδεκτο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να βγαίνουν μηχανήματα σε δρόμους και να πέφτει άσφαλτος ενώ δεν έχει γίνει τίποτα επί 8 χρόνια.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο Τρίπολης, στη σύνδεση Τρίπολης – Αρχαίας Ολυμπίας που τα υποσχέθηκε ο κ. Τατούλης, αλλά ποτέ δεν έγιναν. Πρόκειται για έργα που θα φέρουν ανάπτυξη. «Δεσμεύομαι προσωπικά ότι αν με επιλέξουν οι πολίτες, θα βάλω στόχους. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τον Ταμιευτήρα της Τάκας και να μην υπάρχει αρδευτικό δίκτυο για να πάει στον πολίτη. Πως θα επιβιώσουν; Θα φύγουν όλοι. Δεν μπορούμε να έχουμε 90.000 στρέμματα και να υπάρχει υφαλμύρωση. Εκεί δεν φυτρώνει τίποτα, θα ξεραθούν και οι ελιές. Δεν πρέπει να φέρουμε το νερό από τον Ανάβαλο; Δεν μπορούμε να μιλάμε στο Λεωνίδιο να τάζουμε από το 2010 το λιμάνι και ακόμα δεν έχουμε τίποτα. Γιατί δεν έγιναν αυτά; Υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα. Δεν μπορεί στην περιφέρεια αυτή να υπάρχει εργολάβος που να είναι της οικογένειας του περιφερειάρχη. Μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό. Αυτό θέλουμε να τελειώσει. Θα φέρουμε καινούργιο ήθος στην πολιτική.»

Στο τέλος είπε ότι συνεργασία με τον Πέτρο Τατούλη δεν μπορεί να υπάρχει. Και έστειλε μήνυμα συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς, με κοινούς προγραμματικούς στόχους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...