Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αθλητικό camp, “Tripolis Sports Camp” από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ

Αθλητικό camp, “Tripolis Sports Camp” από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ
Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας ,με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνεχίζουν να συνδιοργανώνουν το πρώτο στην Αρκαδία και την Τρίπολη αθλητικό camp, το “Tripolis Sports Camp”.

Το “Tripolis Sports Camp” αποτελεί την ευκαιρία, να φιλοξενηθούν τα παιδιά μας, περνώντας ευχάριστα, δημιουργικά, δίπλα στην οικογενειακή εστία τις καλοκαιρινές τους διακοπές, συνδυάζοντας τα αθλητικά δρώμενα ,με τις καινοτόμες δράσεις!!

Οι εργαζόμενοι γονείς μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον, των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, μ ένα πρόγραμμα που έχει στηθεί από έμπειρους, εξειδικευμένους και καταξιωμένους στον χώρο τους γυμναστές, προπονητές και παιδαγωγούς.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις και για ότι άλλο χρειαστείτε, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 6972694448, αλλά και να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο ΔΑΚ Τρίπολης – Γραμματεία Τένις. 

Με χαρά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην μεγάλη συντροφιά και οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑΤ και να σας προσφέρουμε χαρούμενες, ξέγνοιαστες, αθλητικές καλοκαιρινές διακοπές . 
ΓΙΑ ΤΟ «Tripolis Sports Camp»
ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ & Χ. ΚΑΛΑΘΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΚΟΑΤ  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...