Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τελετή καταστάσεως Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου στην Τρίπολη (εικόνες)

Τελετή καταστάσεως Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου στην Τρίπολη (εικόνες)

Τρίπολη | Δήμητρα Παναγοπούλου - www.romfea.gr


Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 η επίσημη τελετή καταστάσεως του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, ως βοηθού Επισκόπου και Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς ​​Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος πλαισιωμένος από προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού και πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γερμανός Μίχος ανέγνωσε τα πρακτικά της Ιεράς Συνόδου της Εκκληςίας της Ελλάδος της εκλογής του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεόκλητου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Τσιαγκούρης ανέγνωσε τα πρακτικά της χειροτονίας του Επισκόπου Τεγέας την 24η Μαρτίου 2019 και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Κολιόπουλος ανέγνωσε τα πρακτικά διορισμού του Επισκόπου Τεγέας στη θέση του πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρευρέθησαν η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Λουκούς, της Ιεράς Μονής Μαλεβής, της Ιεράς Μονής Παλαιοπαναγιάς μετά συνοδείας μοναχών τους, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοπόννησου κ. Πέτρος Τατούλης, ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτριος Παυλής και πλήθος πιστών της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Τελετή καταστάσεως Επισκόπου Τεγέας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...