Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι στο Κακούρι - Ακολουθούν έργα και σε άλλους δρόμους (vd)

Ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι στο Κακούρι - Ακολουθούν έργα και σε άλλους δρόμους (vd)

Στο Αρτεμίσιο Μαντινείας βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται στην περιοχή.

Εκεί είπε: "Είμαστε στο Αρτεμίσιο, προχωράνε τα έργα βελτίωσης – παρεμβάσεις τα οποία έχουμε σχεδιάσει. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο πραγματοποιήσαμε. Προχωράμε σε όλες τις εργολαβίες. Είναι άλλη μία εργολαβία σε 3 - 4 χωριά τα οποία τρέχει σήμερα ο εργολάβος.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μπορούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπηρεσία μου αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτά τα έργα και μας δίνουν την δυνατότητα να τα υλοποιούμε.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα έργα έχουν καθυστερήσει, βέβαια δεν είναι με δική μας ευθύνη, χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες προκειμένου να ωριμάσουν οι μελέτες για να πραγματοποιηθούν.

Σε όλα τα χωριά που έχουμε αντίστοιχες εργολαβίες θα παρέμβουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι το Νοέμβρη θα έχουνε όλα ολοκληρωθεί."

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    και στου μαναρι εχουν παγια αιτηματα αλλα κουφαθηκατε τηφλωθηκατε και το αφησατε ερμαιο...... βαζοντας προσωπικες αντιπαραθεσεις με τον απερχομενο τ. ε σαν δικαιολογιες...............

  • Ν
    Ν Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...