Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα τραγούδι για τη ζωή ... αφιερωμένη στο σύλλογο αιμοδοτών "Άξιον Εστί" Αρκαδίας! (vd)

Ένα τραγούδι για τη ζωή ... αφιερωμένη στο σύλλογο αιμοδοτών "Άξιον Εστί" Αρκαδίας! (vd)
Το τραγούδι Viva la vida (ζήτω η ζωή) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 από το Βρετανικό συγκρότημα Coldplay και σημείωσε μεγάλη επιτυχία τα χρόνια που ακολούθησαν. Η ενέργεια που αποπνέει σε συνδυασμό με την αξεπέραστη μελωδική γραμμή του το καθιστούν ένα από τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας. Ένας συνδυασμός μπαρόκ και ποπ μουσικής που δένει το παλιό με το καινούργιο με τρόπο μοναδικό. 
Αυτό το συμβολικό τραγούδι των Coldplay γεμάτο με αισιοδοξία, ύμνο στη ζωή παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στην αυλή του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης στις 21 Ιουνίου 2019. 
Ο καθηγητής βιολιού Θανάσης Μουρλάς και η μικρή ορχήστρα του που αποτελείται από ταλαντούχος μαθητές από την Τρίπολη έδωσαν μια ιδιαίτερη ερμηνεία στο συγκεκριμένο κομμάτι.Η λήψη και η επεξεργασία του βίντεο ανήκει στον σκηνοθέτη Γεράσιμο Βάκρο. 
Επειδή η χαρά της ζωής δεν είναι δεδομένη για όλους τους ανθρώπους, η προσπάθειά της κινητοποίησης όλων μας για προσφορά στο συνάνθρωπο, πρέπει να γίνει προτεραιότητα. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για μικρά παιδιά που δίνουν τον αγώνα τους για να να έχουν το δικαίωμα στη χαρά της ζωής. 
Αφιερώνουμε λοιπόν το τραγούδι Viva la vida στο Σύλλογο Άξιον Εστί  ο οποίος δραστηριοποιείται στην κινητοποίηση όλων μας για τους ανθρώπους που η ζωή δεν στάθηκε τόσο γενναιόδωρη. 
Οι δράσεις του συλλόγου έχουν την υποστήριξη και τη συμμετοχή πολλών από εμάς. Χρειαζόμαστε όμως πολλούς περισσότερους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...