Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλες οι λεπτομέρειες: Τηλεφώνημα – φάρσα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης (εικόνες)

Όλες οι λεπτομέρειες: Τηλεφώνημα – φάρσα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης (εικόνες)

Ένα τηλεφώνημα αγνώστου, σήμερα το πρωί, προκάλεσε αναστάτωση, για λίγη ώρα, στην πόλη της Τρίπολης. Το τηλεφώνημα έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο όπου στεγάζεται το δικαστήριο, στην Πλατεία Άρεως.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε το kalimera-arkadia.gr, από την Ελληνική Αστυνομία, το τηλεφώνημα έγινε από άγνωστο πρόσωπο, στις 9.55 το πρωί, στον ραδιοφωνικό σταθμό diva fm. Λόγω εκτροπής, η κλήση "βγήκε" στην Αθήνα και αρχικά ενημερώθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας οι οποίες με τη σειρά τους άμεσα ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία.

Για περίπου μισή ώρα, από τις 11.00 μέχρι τις 11.30 το πρωί, εκκενώθηκε το κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου της Τρίπολης. Στη συνέχεια, η αστυνομία διαπίστωσε ότι πρόκειται για φάρσα και ο «συναγερμός» έληξε εκεί. Πλέον, η λειτουργία των δικαστηρίων συνεχίζεται κανονικά και χωρίς κανένα απρόοπτο. 

 

Στο χώρο του δικαστηρίου ήταν περίπου δέκα αστυνομικοί και δύο περιπολικά, ενώ στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος για να μάθει τι συμβαίνει.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...