Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου στη ΔΡΤ: «Όταν μίλησε για αμοιβές 45.000 ευρώ ο Νίκας, εννοούσε το ΤΑΠ ΤΟΚ. Είναι πολλά τα χρήματα, αλλά δίνονται βάσει νόμου»

Νικολάκου στη ΔΡΤ: «Όταν μίλησε για αμοιβές 45.000 ευρώ ο Νίκας, εννοούσε το ΤΑΠ ΤΟΚ. Είναι πολλά τα χρήματα, αλλά δίνονται βάσει νόμου»

Στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μίλησε για ελέγχους που γίνονται στις αναπτυξιακές και σε άλλες εταιρείες και αρχές που συμμετέχει η Περιφέρεια και μεταξύ άλλων ανάφερε ότι υπάρχουν μισθοί ετήσιοι 45.000 ευρώ καθαρά!

Αυτή η ατάκα του κ. Νίκα, ο οποίος δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, προκάλεσε την αντίδραση της Ντίνας Νικολάκου η οποία σε σημερινή συνέντευξη της στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, είπε ότι ο κ. Νίκας αναφερόταν στα χρήματα που παίρνουν στο ΤΑΠ ΤΟΚ, μιλώντας για δύο συγκεκριμένα πρόσωπα.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο η τέως Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ότι τα χρήματα αυτά δίνονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, ότι το ΤΑΠ ΤΟΚ δεν είναι αναπτυξιακή, αλλά φορέας διαχείρισης. Ενώ, επιπλέον, πρέπει να επισημανθεί ότι το ΤΑΠ ΤΟΚ έχει Διαύγεια και όλες οι αποφάσεις του αναρτώνται εκεί.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

«1.200 ευρώ παίρνει το μήνα ο διευθυνών σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ.

Σε Αρκαδία ΑΕ, Μεσσηνία ΑΕ και Αργολίδα ΑΕ δεν ξεπερνά τα 700 ευρώ το μήνα.

Που βρήκε τις 45.000 ευρώ ο κ. Νίκας; Στο ΤΑΠ ΤΟΚ. Ο κ. Σαλάκος και η κυρία Παυλοπουλου, πληρώνονται βάσει νόμου, με αυτό τον συγκεκριμένο τρόπο. Σύμφωνα με τον τρόπο  πληρώνονται ο Διευθυντής ή ο προϊστάμενος Διεύθυνσης των Διαχειριστικών Αρχών  ανά την Ελλάδα.  

Είναι δύο συμβάσεις, δύο εξάμηνα για παροχή υπηρεσιών, δεν είναι μισθός. Αυτά λέει η Υπουργική Απόφαση, αυτά λέει ο Νόμος.

Θα καλέσω τον κ. Νίκα να πει ευθέως τα ονόματα, να πει ότι δεν αφορά τις αναπτυξιακές, αφορά τη δομή της διαχειριστικής αρχής του ΤΑΠ ΤΟΚ.

Το ΤΑΠ ΤΟΚ είναι μια νέα ευκαιρία ανάπτυξης για την Αρκαδία. Οι μισθοί προβλέπονται από το νόμο.

Αν με ρωτάτε αν θεωρώ πολλά τα χρήματα, βεβαίως τα θεωρώ πολλά τα χρήματα. Το ΤΑΠ ΤΟΚ όμως δεν είναι αναπτυξιακές.»

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .......

  • σχολιαστής
    σχολιαστής Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 08:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αιρετός είναι όποιος εκλέγεται στο Δ.Σ.για την θητεία του αιρετού που τον πρότεινε και αμοίβεται. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αμοιβές μελών Δ.Σ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ .

  • σχολιαστής
    σχολιαστής Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δωθούν στην δημοσιότητα οι αμοιβές των διοικήσεων δηλαδή των αιρετών που αλλάζουν και των Διευθυντών και των υπαλλήλων και στην Διοίκηση (δημόσιο ) και στην Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ και στις Αναπτυξιακές Εταιρείες ( ΤΑΠ ΤΟΚ Αρκαδία 2020 , Πελοπόννησος , Πάρνωνας , Ανβοπε , Μεσσηνία ) για να γνωρίζει ι ιδιωτικός τομέας τι αμοιβές κυκλοφορούν στο δημόσιο.

  • BILL
    BILL Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΠ ΤΟΚ !!!
    ΌΛΟ ΝΕΑ αναπτυξιακά φρούτα !!!

  • BILL

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...