Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράταση για τα έργα στο Μεγαβούνι ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο – Ποιοι ψήφισαν υπέρ και ποιοι κατά

Παράταση για τα έργα στο Μεγαβούνι ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο – Ποιοι ψήφισαν υπέρ και ποιοι κατά

Μέχρι τις 31/12/2019 δόθηκε παράταση για τα έργα περίφραξης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Μεγαβούνι. Αυτό αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την εισήγηση, οι καθυστερήσεις οφείλονται σε επιπλέον μετρήσεις και λύσεις που πρέπει να εξεταστούν διότι με την νέα τιμή εργασιών που θα χρειαστεί για να υλοποιηθεί το έργο, χρειάζεται η αναπροσαρμογή όλων των ποσοτήτων των εργασιών αρχικής σύμβασης.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «αυτή η εργολαβία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Εμείς είχαμε διαφωνήσει κάθετα με αυτή τη διαδικασία και αυτή η παράταση το μόνο που προσφέρει είναι κάποια κόστη χωρίς αντίκρισμα. Θα καταψηφίσουμε τη συγκεκριμένη εισήγηση.»

Ο Δημήτρης Παυλής είπε ότι «ο ανάδοχος κ. Δημόπουλος καλά κάνει και λέει αυτά που λέει αλλά το συμβατικό αντικείμενο δεν έχει προχωρήσει. Εγώ συμφωνώ. Δυστυχώς, από την υπηρεσία το έχουν καθυστερήσει. Αυτό το έχει ζητήσει έξι μήνες ο άνθρωπος αλλά έχει εξαφανιστεί ο επιβλέπων του έργου.»

Ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι «ο εργολάβος είναι εκεί ένα μεγάλο διάστημα και δεν έχει δουλέψει. Εμείς προσπάθησαμε στον ένα μήνα και υποτίθεται ότι έχει συμφωνήσει σε έναν ΑΠΕ και θα ξεκινήσει να δουλεύει. Για σταλίες δεν έχει ζητήσει τίποτα».

Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι «είναι αδιανόητο να υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση κι αυτή η απόψη είναι ιδική μου και δεν εκφράζω όλη την παράταξη και δεν θα το ψηφίσω».

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξή του. «Σήμερα ο Δήμαρχος πιέζει τον εργολάβο να προχωρήσει το έργο. Με όλες τις επιφυλάξεις που εχω, θα ψηφίσω την παράταση.»

Ο Βαγγέλης Γούργαρης είπε ότι «πέρα από τη διαφωνία σκοπιμότητας του έργου, δεν μπορούμε να συναινέσουμε την παράταση».

Κατά ψήφισαν οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Σμυρνιώτη, τρεις σύμβουλοι από την παράταξη Τσιαμούλου (Τσιαμούλος Ν. Τσαμούλος Ζ. και Παρασκευοπούλου) και ο Βαγγέλης Γούργαρης. Σύνολο 16 σύμβουλοι.

Θετικά ψήφισε η παράταξη Τζιούμη, Παυλή, Βόσνου, Κατσαφάνα και τρεις σύμβουλοι της παράταξης Τσιαμούλου.

© www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...