Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | 16 σύγχρονες στάσεις λεωφορείων μέσα στην πόλη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κ. Τζιούμης! (vd)

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι από φέτος η πόλη θα φιλοξενήσει 450 νέους φοιτητές, ενώ θα υπάρξουν και νέα τμήματα από του χρόνου και είναι σημαντικό η διευκόλυνση τους για τις μετακινήσεις τους, γρήγορα και οικονομικά. Παράλληλα, αυτά τα δρομολόγια εξυπηρετεί και τους δημότες. Έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και το συνεχίζουμε, μια συνεργασία με το ΚΤΕΛ, όχι μόνο για τα δρομολόγια, αλλά και για τις στάσεις. Ετοιμάζουμε μια μελέτη και θα εντάξουμε στο Φιλόδημο για να φτιάξουμε 16 σύγχρονες στάσεις μέσα στον ιστό της πόλης.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ

2 σχόλια

• Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΈΡΓΟ ΠΑΥΛΗ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΚΤΕΛ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ.

• Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

ο δρόμος προς το πανεπιστήμιο είναι τραγικός. εκτός από τις σύγχρονες στάσεις λεωφορείων, φτιάξτε και το δρόμο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...