Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια για την συμμετοχή της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βραβεύει ο Δήμος Τρίπολης!

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια για την συμμετοχή της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βραβεύει ο Δήμος Τρίπολης!

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, αναμόρφωσε τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2019 και από το σκέλος των εξόδων και τον κωδικό "Έξοδα λειτουργίας κατασκηνώσεων εξοχών» μεταφέρει μέσω αποθεματικού το ποσό Ε5.000,00 (υπόλοιπο έκπτωσης διαγωνισμού) για τη δημιουργία νέας ισόποσης πίστωσης στον κωδικό  με τίτλο: «Βραβεία χρηματικά, λοιπές εκδηλώσεις (βραβεία μαθητών κλπ)», που θα διατεθεί αποκλειστικά ως χρηματικά βραβείο στην μεταπτυχιακή φοιτήτρια κ. Μάσσια Σπυριδούλα για να συμμετέχει με το ερευνητικό της έργο στο αντικείμενο Radiation Bίology (MSc) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ύστερα από σχετική πρόταση τον Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εισήγησης του θέματος, ο κ. Μάσσια Σπυριδούλα είναι απόφοιτη τον Πανεπιστημίου Σάρει (Μεγάλη Βρετανία) στον τομέα της Ιατρικής Βιολογίας, φοιτήτρια τον μεταπτυχιακού σε επίπεδο μάστερ στο Πανεπιστήμιο τον Σέφιλντ (Μεγάλη Βρετανία) με ειδίκευση στην Ερευνητική Ογκολογία (MRes Translational Oncology). Πρόσφατα της έχει προταθεί από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στο ακόμα πιο εξειδικευμένο αντικείμενο Radiation Bίology (MSc).

Δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούν τη χώρα μας, αιτείται από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, να ενισχυθεί οικονομικά για την προσπάθειά της αυτή έτσι ώστε να αφιερωθεί απρόσκοπτα στη μελέτη και την κατανόηση της ογκολογίας.

Το ποσό τω διδάκτρων της ανέρχεται στις 7.765 λίρες Αγγλίας. Σημειώνουμε ότι αποτελεί τιμή η πρόταση τον διεθνούς φήμης Πανεπιστημίου της Οξφόρδης τόσο για την ίδια και την οικογένειά της όσο και για το Δήμο μας δεδομένου δε και τον κύρους και της θέσης που κατέχει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικά στερέωμα, καθώς επίσης και τον χαμηλού ποσοστού αποδοχής υποψηφίων που αιτούνται να κάνουν σπονδές εκεί.

Ο Δήμος Τρίπολης είναι πάντα αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες διάκρισης των πολιτών του, που προάγουν τη μάθηση, την πρόοδο και την έρευνα στον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της καταπολέμησης τον καρκίνου και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες της πόλης να επιδιώκουν και σε τελικό στάδιο να καταφέρνουν τους υψηλούς στόχους τους.

© www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...