Menu
RSS
Πέμπτη, 09/07/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Παράταση για τα έργα σε 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Τρίπολης

Παράταση για τα έργα σε 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Τρίπολης

Τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ & ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» μέχρι 11-01-2020, με δικαίωμα αναθεώρησης,δεδομένου ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου δεν αποτελεί αποκλειστική υπαιτιότητα του αναδόχου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Επίσης, αποφάσισε την τροποποίηση σύμβασης ως προς την διευκρίνηση της πηγής χρηματοδότησης του έργου, δηλαδή το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ ΥΠΕΣ, στα πλαίσια του Προγράμματος "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II" (ΣΑΕ 0552017ΣΕ05500010) και από πόρους του Δήμου (ΚΑ 64.7321.0003).

Το έργο συνολικά περιλαμβάνει τις οικοδομικές και η/μ εργασίες συντήρησης στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Τρίπολης. Ειδικότερα ...
• Αποξήλωση επιστρώσεων οπουδήποτε τύπου μεμβρανών στο δώμα, οποιουδήποτε πάχους και αποξήλωση οριζοντίων και κατακόρυφων αρμών διαστολής
• Καθαίρεση σαθρών εξωτερικών και εσωτερικών επιχρισμάτων σε διάφορα σημεία του κτιρίου και καθαίρεση μεμονωμένων στοιχείων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα στο ισόγειο.
• Κατασκευή στρώσεων από κισηρόδεμα, στο δώμα
• Κατασκευή στέγης στο κτίριο του σχολείου, διαστάσεων 63,ΟΟμ χ 10,60μ, επίστρωση με υδρατμοπερατή μεμβράνη και τοποθέτηση κεραμιδιών, αφού τοποθετηθούν θερμομονωτικές πλάκες δαγκωμένης πολυατερίνης.
• Κατασκευή εξωτερικών και εσωτερικών επιχρισμάτων και χρωματισμός αυτών.
• Κάλυψη του πάνω μέρους του στηθαίου του μπαλκονιού του 1ου ορόφου με γαλβανισμένη λαμαρίνα και χρωματισμός αυτή. • Πλήρωση οριζοντίων και κατακόρυφων αρμών διαστολής.
• Αποξήλωση δύο παλαιών δεξαμενών νερού από το δώμα και πλήρης τοποθέτηση και σύνδεση δύο νέων δεξαμενών νερού ύδρευσης, από λαμαρίνα ίποχ, διαστάσεων 2.00 Χ 1.00 Χ 1.50 m στο ισόγειο.
• Τοποθέτηση αυτόματου πιεστικού συγκρότηματος ύδρευσης, με δύο ηλεκτροκίνητες αντλίες παροχής lOm3/h και μανομετρικού 47mΣγ, γαλβανισμένο πιεστικά δοχείο 2001 και ηλεκτρικό πίνακα κίνησης και αυτοματισμού.
• Αποξήλωση του παλαιού δοχείου πλήρωσης που βρίσκεται στην ταράτσα εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και τοποθέτηση νέου, ανοιχτού δοχείου πλήρωσης από inox λαμαρίνα, διαστάσεων όμοιο με το αποξηλωθέν, σε νέα Θέση επί της ταράτσας του κτιρίου, μέσα στη στέγη.
• Αποξήλωση και απομάκρυνση, του παλαιού αγωγού προστασίας που είναι τοποθετημένος ατην ταράτσα του κτιρίου και τοποθέτηση νέου αγωγού προστασίας Φ10 ΑΙΜε51 ή St/tΖη, επί της νέας κεραμοσκεπής.
• Αποξήλωση παλαιών πίνακων του λεβητοστασίου, παλαιού επιδαπέδιου πίνακα διανομής που βρίσκονται στο λεβητοστάσιο, της συστοιχίας των παλαιών πινάκων που είναι τοποθετημένοι κάτω από την σκάλα και κάποιοι ηλεκτρικοί πίνακας, που θα υποδείξει η υπηρεσία αφού πρώτα γίνει αναγνώριση των κυκλωμάτων και των λειτουργιών αυτών. Στην συνέχεια θα τοποθετηθούν νέοι πίνακες διανομής μετα όργανά τους.
• Στο πίσω μέρος του κτιρίου είναι τοποθετημένοι οι μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ. Θα αποξηλωθεί το υπάρχων μεταλλικό ερμάριο που τους περιβάλει και τοποθετηθεί νέο χωρίς πλάτη, διαστάσεων τέτοιων, ώστε εντός του να χωράνε άνετα τρία κουτιά τριφασικών μετρητών, με μεταλλικές πόρτες και τμήμα αυτών με διαφανές "πλεξιγκλάς" ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή της μέτρησης από τις τους καταμετρητές της ΔΕΗ, οι πόρτες Θα κλειδώνουν με λουκέτα ή ειδικές κλειδωνιές. Επίσης, θα γίνει συντήρηση και σωστή στήριξη υπαρχόντων κουτιών ΔΕΔΔΗΕ.
• Αντικατάσταση φθαρμένων μπαταρίων και διακοπτών νερού στις τουαλέτες του κτιρίου.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...