Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Βόμβες" Οδυσσέα: "Εξωθεσμικοί τύποι έδιναν έγκριση για έργα στην Αρκαδία. Δεν μπορεί να λες ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και να ψηφίζεις την κόρη του αφεντικού στη ΝΔ"!

"Βόμβες" Οδυσσέα: "Εξωθεσμικοί τύποι έδιναν έγκριση για έργα στην Αρκαδία. Δεν μπορεί να λες ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και να ψηφίζεις την κόρη του αφεντικού στη ΝΔ"!

Και τι δεν είπε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξη του στη Δημοτική Ραδιοφωνία, το πρωί της Τρίτης!

Αν και απέφυγε να μπει στη διαδικασία να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, εντούτοις «φωτογράφισε» πρόσωπα για τις πρακτικές που ακολούθησαν από το 2015 ως και σήμερα.

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, μετά τη συζήτηση της ερώτησης του στη Βουλή για το ΣΔΙΤ: «Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να πουν την αλήθεια, να αποφασίσουν αν θέλουν να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ. Μην μας ταλαιπωρούν με ανούσιες πρακτικές.

Όποιος θέλει να πάει κάπου αλλού, ας το κάνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω κόντρα με την παράταξη του κ. Τατούλη, θυμάστε για το έργο του Λάδωνα και για άλλα έργα που για να γίνουν, έπρεπε να δώσουν έγκριση άλλοι εξωθεσμικοί τύποι.»

Για να πει πιο μετά … «Το 2015 όταν δεν πίστευε κανείς ότι θα βγω βουλευτής, είχα απέναντι την κυρία Τατούλη που ήταν υποψήφια με τη ΝΔ. Εγώ τότε είχα βοηθήσει να εκλεγεί Περιφερειάρχης ο κ. Τατούλης. Δεν είχα κάνει καμία συνδιαλλαγή με τον κ. Τατούλη, διότι απέναντι ήταν δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Βουδούρη και τον κ. Δέδε.

Εγώ βρήκα μπροστά μου όλη την ομάδα της Περιφέρειας. Αντιστάθηκα.

Το 2015 βίωσα αυτή την ιστορία, το ζητούμενο δεν είναι να είσαι ΠΑΣΟΚ στα λόγια, αλλά να ψηφίζεις κιόλας. Το έχω φάει στη μάπα, να έρχονται παράγοντες και να φωτογραφίζονται με τη Φώφη και μετά να παίρνουν τηλέφωνα υπέρ της κυρίας Τατούλη και υπέρ της ΝΔ.

Δεν έλεγα ποτέ ότι ήμουν με το ΠΑΣΟΚ και ψήφιζα ΝΔ. Εγώ δεν χρησιμοποιούσα το ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν καλά για εμένα κι όταν ήταν του αφεντικού η κόρη, στήριζα την κόρη του αφεντικού.

Έχω βιώσει επί τρία χρόνια Προέδρους χωριών και συλλόγων, όταν έρχονται συγκεκριμένοι πολιτευτές ή από την περιφέρεια, που δεν μας μιλούσαν και μας έλεγαν ότι αν μας μιλήσουν θα κόψουν την επιχορήγηση του συλλόγου.

Δεν τους επιτρέπω να μιλούν αυτοί οι τύποι για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, όταν ψήφιζαν ΝΔ το 2015 και τώρα ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Τους ξέρουμε και τους γνωρίζουμε όλους.»

Τέλος, για το λευκό που ψήφισε η παράταξη του Γιάννη Μπουντρούκα, όσον αφορά τις απαλλοτριώσεις του ΣΔΙΤ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι διαφωνεί. «Στήριξα την παράταξη, αλλά διαφωνώ. Εγώ έχω μια καθαρή άποψη, αλλά δεν δεσμεύεται η  παράταξη από εμένα, ούτε εγώ από την παράταξη.»

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    OΔΥΣΣΕΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 22.13 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. Εάν ισχύουν όλα αυτά τότε μάλλον δεν δικαιούσε να ομιλείς. Της Τατουλοπαρέας ήσουν και εσύ μέλος και τσιράκι. Τώρα μουγκα γιατί είχες και εσύ μείνεις έκθαμβος από την .......πολιτική προσωποικότητα Τατούλη . Εδώ γελάνε ......

  • Πέτρος Παπαγεωργίου
    Πέτρος Παπαγεωργίου Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    τι είπε ρε παιδιά το καλό παιδί της Φώφης και του Βαγγέλη (Βενιζέλου; Χωρίς ονόματα, χωρίς αποδείξεις χωρίς στοιχεία έκανε μια τρύπα στο νερό! Ανύπαρκτος ήταν τόσο για το κόμμα που τον τρέφει όσο και για την Αρκαδία που ακόμη δυστυχώς τον ψηφίζει! Βλέπεις εκεί δεν υπάρχουν εξωθεσμικοί παράγοντες για να βγει άλλος Βο(υ)λευτής. Οδυσσέα άντε στο χωριό να πάρεις το πρωτάθλημα της δηλωτής και της πρέφας από καλοθελητάδες συγχωριανούς σου που για να μη στενοχωρήσουν το "παιδί του λαού" κάθονται και χάνουν από σένα!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ 22.13 ! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 07:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακριβώς έτσι είναι μερικοί να βγάζουν φωτογραφίες με το κάδρο του Ανδρέα και μετά να μιλάνε για πολιτικούς πατέρες άλλων παρατάξεων...πολύ σημασία δώσαμε σε Βαγγέληδες και λοιπούς συγγενείς

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ηταν χρησιμο να πεις και άλλα ακόμη Οδυσσέα. Γιατί αν ανατρέξει κανείς στις δημοσιεύσεις του 2014 και 2015 θα δει πολλές φάτσες πρώτη θέση στις συγκεντρώσεις του Τατούλη και της πολιτευτριας υποψηφίου. Όλα τα καλά παιδιά του Πασοκ που έγιναν και μέλη της κεντρικής επιτροπής στήριζαν και χειροκροτούσαν την πολιτευτή υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας. Για θυμήσου Γιαννακούρας, Χειβιδόπουλος, Στεφανόπουλος, Στρατηγάκος, Νικολάκου, Ντάνος, Ρουμελιώτης και άλλοι πολλοί είχαν πιάσει στο στασίδι θέση μπροστά μπροστά. Τότε όμως δεν έβγαινες φίλε να τους καταγγείλεις . Το κάνεις τώρα. Καλιο αργά παρά ποτέ. Το 2015 μιλούσες πάντως με επαινετικά λόγια για τον Πέτρο . Είχε κάνει έργο έλεγες και εσύ και ο Μανιάτης και ο Γρηγοράκος. Για θυμήσου ακόμη τις συσκέψεις το Φλεβάρη 2014 στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα όταν ο Δέδες, ο Πουλοκέφαλος και ο Αλευράς μιλούσαν για το πολικό λάθος να στηριχτεί ο Τατούλης για δεύτερη φορά από το Πασοκ τι έλεγες ενώπιον του Βενιζέλου τότε. Τότε αγαπητέ Οδυσσέα εκθείαζες το δήθεν έργο του Τατούλη και ΄χαθηκε η ευκαιρία να είναι ο Δέδες υποψήφιος του Πασόκ. Τότε καθόσουνα δίπλα δίπλα με τον Γιαννακούρα και ήσασταν φιλαράκια. Τώρα σου τελείωσε το φιλαράκι και σου τα χώνει. Καλά να πάθεις ! Θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου για τη στάση σου το 2014 για να μπορείς να μιλάς σήμερα χωρίς θράσος ! Ήσουνα και εσύ ένας από αυτούς που στηρίξατε αυτό το παρεάκι ! Τώρα είναι αργά για δάκρυα .........................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εβγαλε η μυγα κ@λο κι έχ@σε τον κόσμο όλο. . . .Οδυσσέα ντροπή σου . 1ον Ο Γιαννακούρας δεν έχει αφεντικό και 2ον ΔΥΣΤΥΧΩΣ εσένα ψήφισε ανοικτά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα μη λες πολλά γιατί υπάρχουν ντοκουμέντα ότι εσύ είσαι ο κουμπάρος του γάμου μαζί με τους Κολιοπουλαίους και τον Βλάση. Δεύτερον, ο Βαγγέλης, το 2015 δεν στήριζε την Εύη Τατούλη, αλλά εσένα δημόσια και ανοικτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...