Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | Ο απολογισμός της διεθνικής συνάντησης στην Τσεχία για το "Erasmus +" (εικόνες)

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | Ο απολογισμός της διεθνικής συνάντησης στην Τσεχία για το "Erasmus +" (εικόνες)

Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης συνεχίζοντας τις υποστηρικτικές δράσεις για την μόρφωση και εκπαίδευση των μαθητών για να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής μας,  τη σχολική χρονιά 2019-2020 υλοποιεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα IWEERASMUS + 2018-2020”,  “’Identity -‘Wedentity: Livingtogetherinthe 21stcenturyEurope, (Η Ταυτότητά μου-Η Ταυτότητά μας: Συμβιώνοντας στην Ευρώπη του 21ου αιώνα).

Στην τρίτη διεθνική συνάντηση – Meeting in Czech Republic: "We´dentity and volunteerism in  Europe" (Η ταυτότητά μας και ο εθελοντισμός στην Ευρώπη) από τις 29.9 έως τις 5.10.2019 - στην πόλη Brno της Δημοκρατίας της Τσεχίας συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης με πέντε μαθητές της Α΄ και της Β' Λυκείου και δύο εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου του σχολείου, που περιλαμβάνει και φωτογραφικό υλικό από την Τσεχία.

1 σχόλιο

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΝΟ? ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...