Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίπλα - δίπλα Μητσοτάκης και Βλάσης σε όλη την άτυπη σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ! (vd)

Δίπλα - δίπλα Μητσοτάκης και Βλάσης σε όλη την άτυπη σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ! (vd)

Μία άτυπη και αιφνιδιαστική συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ έγινε το περασμένο Σάββατο, σε ξενοδοχείο, στο Καβούρι. 

«Κάναμε ένα ενδιαφέρον πείραμα, να βρεθούμε πιο χαλαρά, να μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Είμαι τυχερός που είμαι πρόεδρος αυτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», ενώ ευχαριστώντας τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ιδιαίτερα τα νέα στελέχη, τους είπε πως οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτές. Τέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές της περιφέρειας ανέφερε ότι στο επόμενο διάστημα, θα δρομολογηθούν στοχευμένα περιφερειακά αναπτυξιακά έργα.

Η συζήτηση της άτυπης αυτής συνάντησης κράτησε πάνω από 4 ώρες. Ο κ. Μητσοτάκης από την αρχή ως το τέλος της συνάντησης ήταν δίπλα - δίπλα με τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση και μάλιστα αρκετές φορές, οι δύο τους μιλούσαν, συζητούσαν σε εξαιρετικά καλό κλίμα, δείγμα ότι οι σχέσεις τους ήταν και εξακολουθούν να είναι κάτι παραπάνω από καλές.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, πριν ξεκινήσει η συνάντηση, ο Κώστας Βλάσης έβγαλε και ανέβασε μία selfie με τον Πρωθυπουργό που μπορείτε να δείτε παρακάτω...

mitso1

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...