Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Άρεως» - Ξεκίνησε η διαμόρφωση του πεζόδρομου από το «τουριστικό» μέχρι το 9ο Δημοτικό

«Άρεως» - Ξεκίνησε η διαμόρφωση του πεζόδρομου από το «τουριστικό» μέχρι το 9ο Δημοτικό

Τα έργα της δεύτερης φάσης της πλατείας Άρεως έχουν ξεκινήσει και ήδη προχωρά γρήγορα η διαμόρφωση του τμήματος που ήταν ήδη πεζόδρομος, από το τουριστικό μέχρι το 9ο Δημοτικό Σχολείου.

Συνολικά, τα έργα προβλέπουν (πέρα από την ολοκλήρωση των εργασιών στην επιφάνεια της πλατείας), την  διαμόρφωση της οδού Δημητρακοπούλου, από την οδό Εθνικής Αντίστασης έως την οδό Τάσου Σεχιώτη (μεταξύ των ΟΤ 328 και 327), την διαμόρφωση της οδού Τάσου Σεχιώτη από την οδό Δημητρακοπούλου έως την οδό Παπαρηγοπούλου (μεταξύ των ΟΤ 327, 326, Πλ. Άρεως και πάρκων), την διαμόρφωση της οδού Β. Οικονομίδου, από την οδό Εθνικής Αντίστασης έως την οδό Τάσου Σεχιώτη (μεταξύ των ΟΤ 327 και 326), την διαμόρφωση της οδού Δημητρακοπούλου (υφιστάμενος πεζόδρομος, από το τουριστικό περίπτερο έως την συμβολή της με την οδό Χατζηχρήστου) και την διαμόρφωση των πεζοδρόμων προς και γύρω από τον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, από έμπροσθεν του Ηρώου έως την οδό Παπαρηγοπούλου και την οδό Σεραγίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στους πεζοδρόμους θα είναι περιορισμένη (οχήματα τροφοδοσίας, επείγοντα περιστατικά). Η στάθμευση οχημάτων στους πεζοδρόμους θα πρέπει να απαγορεύεται.

Στα σημεία διασταύρωσης και κατ' επέκταση, αλλαγής στάθμης των δρόμων με τους πεζόδρομους, προβλέπεται η κατάλληλη διαμόρφωση ραμπών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...